Kavgada Kim Haklı?

Legendary_3301

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, kavga eden arkadaşımın anlatışı ve benim şahit olduğum olay. Kim haklı sizce?
Merdivenlerden yukarı doğru çıkıyordum. Lavabo merdivenin yanında, kavga vardı geçerken kafamı çeviriğ izleyerek çıkıyordum ki birisi " Ne bakıyon lan? " dedi. Ben, sanane dedim ve beni itti. Ben de onu ittim. Yumruk attı. Ben saldırdım. O yüzümü çizdi, cimcikledi ben ise yumruklarla yere savurdum. Ardından benim arkadaşlarım yerde onu dövdüler ancak bunu hoca görmedi. Şimdi, bu olayda kim haklı, ben mi o mu?

Arkadaşlar kavga kötü bir şeydir. Lütfen kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Bu arada ben senin haklı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaş kaç? Büyük ihtimal ya lise yada ortaokula gidiyorsunuzdur. Bence o haksız ama hocanıza gider veya başka birine başvurursanız gelip size şunu diyecek;

-Hocam kavga oldu kavgaya baktım sonra bana...

+Neden vuruyorsun gelip bize söyleyebilirdin.

Evet %99 öyle oluyor. Bazen anlayışlılar çıkabiliyor. Hocanın cevabından sonra sonuç = Hiç.

Söyledim zaten iyi ki kendini savundun dedi.
Yaş kaç? Büyük ihtimal ya lise yada ortaokula gidiyorsunuzdur. Bence o haksız ama hocanıza gider veya başka birine başvurursanız gelip size şunu diyecek;

-Hocam kavga oldu kavgaya baktım sonra bana...
Arkadaşlar kavga kötü bir şeydir. Lütfen kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Bu arada ben senin haklı olduğunu düşünüyorum.

+Neden vuruyorsun gelip bize söyleyebilirdin.

Pardon. Cidden çok özür dilerim. Yanlış anlaşılma olmuş, kendini savunman en büyük hakkındır.

Hayvanlar sürüdeki üstünlüğünü garantilemek rakip gördükleriyle düello yaparlar. Allah insanlara konuşma yetisi vermiş anlaşabilmemiz için ne gariptir ki hiç kimse anlaşmak için bunu kullanmaz. Arkadaşlarının olaya dahil olması saçmalık karakterini küçük düşürmüş, 1 v 1 denilen olaya başkası dahil olamaz.!

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı