Kavgaya Gideceğim Taktik?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
4
Olur olmadık sebeplerden etrafımda ki kızlardan birinin sevgilisi beni kavgaya çağırdı. Geliyorum lan dedim. Bir taktik önerin. Yanımda göz yaşartıcı sprey götüreceğim.

Önerim, zor olsa da onunla anlaşmaya çalışmaktır. Göz yaşartıcı sprey ilginç bir yöntem. :D Eğer zarar vermek istiyorsan spreyi sık, 1-2 tane vur ve ''benimle uğraşma'' tarzı şeyler söyle. Fakat tehdit de etme, başın ciddi anlamda belaya girebilir. Kuzenim kız bu olayları yüzünden neler yaşadı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşını bilmiyorum ama varsa abini ya da senden 5-6 yaş büyük birini götürüp uzlaşın. Çok şükür hiç böyle şeylere ihtiyaç duymadım hep yanımda benim için kavga edecek birileri vardı. :D

Normalde hiçbir taktik vermem ancak şu an durum farklı galiba.

Geçirebildiğin kadar suratına geçir, bitti.

Ama uzlaşman gerekiyor kesinlikle. Bu güne kadar 1 defa kavga ettim, o da zorla yani.

Yanına git eğer baya erkekliğine laf felan ettiyse bu tiplere ne olduğunu göstermen lazım. Kendine güveniyosan git konuşur vurmadan önce bi şekil laflar eder ederken mesafen çok yakınsa kafanı firek geçir alnınla vur burnu kırılı %90 kendine gelemez yerdeyken iki tekme atarsın benle uğraşma dersin. Mesaferini korursan ağzına ya da burnuna geçir yere düşürmeye bak, yere düşerse iki tekme salla. Eğer güvenin tam değilse spreyi al götür. Bir kaç kişi gelirlerse al sık gözüne gözüne iki tane tekme salla bulaşma lan bana de.

Kendime güvenim tam arkamda var. Ama işi kendim halletmek istiyorum. Muşta kemik parçalar mı?

Kendime güvenim tam arkamda var. Ama işi kendim halletmek istiyorum. Muşta kemik parçalar mı?
Hoop, konunun olmaması gereken yerlere kaydığını hissediyorum. Biz burada kimseyi özel göreve göndermek için bulunmuyoruz. Barış ve huzur insanlarıyız biz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı