Kaybolan ve şarjı biten AirPods nasıl bulunur?

Yağız.v

Hectopat
Arkadaşlar, abiler, ablalar öncelikle selam. Bugün kız arkadaşım evine giderken evinin sokağında AirPods'unu düşürmüş ve 1 saat sonra fark etmiş. Bul uygulamasından baktığımızda ise kaybettiği saat gözüküyor en son. Bul uygulamasından bağlanmaya çalıştık fakat hiçbir şekilde bağlanamadık sanırım şarjı bitmiş düşen kulaklığın. Saatlerce sokağı aradım ama bulamadım. Kulaklık ile bağlantı da kuramıyorum. Modeli AirPods Pro 2. nesil. Öğrenciyiz ve gerçekten onu bulmamız lazım. Kulaklığı nasıl bulabilirim? Konum bildirimini açınca son konum evinin önü gözüktüğü için hemen kulaklık son konum bilgisi gelip kapanıyor. Yardımcı olabilecek birileri varsa yardım edebilir mi?

Kulaklık apple kimliğine bağlı ise kayıp modunu etkinleştirin.

Birinin bulup almış olma ihtimali de var.
Evine 30 metre kala falan cebine koymuş sağ tekini ve eve girmiş.1 saat icinde farketmiş kaybolduğunu evde bulamadı sokağı aradık bulamadık.Son konum da evin önü gösteriyor.

Kulaklık apple kimliğine bağlı ise kayıp modunu etkinleştirin.
Apple kimliğine bağlı kayıp modunu da etkinleştirdik fakat binanın çok yakınında düştüğü halde bul uygulamasından kulaklığa bağlanamadık sanırsam şarjı bitmiş.Bağlanmanın bir yolu var mı acaba?

Arkadaşlar, abiler, ablalar öncelikle selam. Bugün kız arkadaşım evine giderken evinin sokağında AirPods'unu düşürmüş ve 1 saat sonra fark etmiş. Bul uygulamasından baktığımızda ise kaybettiği saat gözüküyor en son. Bul uygulamasından bağlanmaya çalıştık fakat hiçbir şekilde bağlanamadık sanırım şarjı bitmiş düşen kulaklığın. Saatlerce sokağı aradım ama bulamadım. Kulaklık ile bağlantı da kuramıyorum. Modeli AirPods Pro 2. nesil. Öğrenciyiz ve gerçekten onu bulmamız lazım. Kulaklığı nasıl bulabilirim? Konum bildirimini açınca son konum evinin önü gözüktüğü için hemen kulaklık son konum bilgisi gelip kapanıyor. Yardımcı olabilecek birileri varsa yardım edebilir mi?
Ayrıca şarjı olduğu halde kaybolduğunda nasıl 1 saat içerisinde kapanmış olabilir?

Arkadaşlar dün akşam 2 saat aradık bul ile bağlanamadık fakat eve geçince tekrar baktık bul uygulamasında şarjı Full gözüktü. Şarjını görebiliyorsa son konumu neden güncellemesi evin sokağında düştüğü halde.

IMG-20240106-WA0002.jpg

IMG-20240106-WA0002.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı