CCleaner derdim ama artık bu yazılım hakkında şüphelerim var. Sosyal de CCleaner'ın satın alınmasından sonra kullanılmaması gerektiğini savunanlar vardı, CCleaner hakkında bir aralar güvenlik açığı olduğu haberleri de gündem olmuştu.
Alternatif olarak wisecleaner kullanılabilir sanırım.
Ekleme: Ayrıca firmanın zamanında bazı sürümleri için şöyle bir açıklaması varmış, v5.33.6162 versiyon numaralı kullanıcıların v5.34'e geçmeleri tavsiye ediliyor.
"This compromise only affected customers with the 32 Bit version of the v5.33.6162 of CCleaner and the v1.07.3191 of CCleaner Cloud. No other Piriform or CCleaner products were affected. We encourage all users of the 32 Bit version of CCleaner v5.33.6162 to download v5.34 here: Download. We apologize and are taking extra measures to ensure this does not happen again."