Kayıt defteri temizliği için program önerisi

CCleaner indirdim bugün kullandım ama sadece önemlileri seçtim 179 tanedan 51'ini sonra sildim CCleaner'i. Şimdide wise registry cleaner indirdim ama nasıl kullanılıyor tam bilmiyorum güvenli taramada 417 sorun çıktı onların hepsini kaldırırsam sorun çıkar mı güvenli tarama dediği tam olarak ne oluyor?
Güvenli tarama belli bölümleri tarıyor. Derin tarama tüm kayıt defterini tarıyor ve tarama süresi artıyor. Özel bölge'de senin seçtiğin yeri tarıyor. Seçim senin.

Güvenli taramadaki sorunları çözersem bilgisayarda sorun olur mu?
Not: 417 sorun buldu.
Arkadaşlar zaten çoğu sorunuza yanıt vermiş gördüğüm kadarıyla, daha önce kullanmıştım ama şuan da kullanmıyorum. Wisecleaner ile bazı temel şeyleri yapıyordum sanırım ben, kullandığım zamanlar içerisinde.

Mesela disk birleştirme konusunda Windows disk birleştirme aracının yeterli olduğunu düşünüyorum.

Kullanalı uzun zaman olduğu için unuttum biraz, sanıyorum şu konular sana bir fikir verme açısından yardımcı olacaktır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı