Kayıtsız telefon alınır mı?

Bütçe
4000-6000
Mi 11 Lite arka kamera olarak nord N10 ve ce modellerinden daha iyi.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Mi 11 Lite almaktan vazgeçtim, bugün direkt Xiaomi mağazına gittim POCO F3 gelmişti, fiyatlarının düşmesini bekleyeceğim.
@BERWAR @Elan Morin Tedronai hocalarım bir telefon daha buldum, blackshark 4. fiyatı 8000 TL. Oyun oynayan birisi değilim ama özellikleri beni benden aldı. 144 Hz ekrana sahip ayrıca AMOLED. Ve en bombası beni benden alan özelliği 120W şarj hızına sahip olması. POCO F3'ü araştırırken Snapdragon 870 işlemciye sahip olduğunu görmüştüm ve 870'in overclocklu bir işlemci olduğundan FPS dropları ve ısınma sorunlarının olduğunu okumuştum. Fakat bu sorun MIUI yazılımından kaynaklanıyormuş sanırım. Siz ne dersiniz, blackshark 4 alınır mı? Alırsam oyunda oynarım iyi kötü. 120W ve 144 Hz AMOLED ekran beni benden aldı. Biraz kaba ve hantal bir cihaz sanırım tek eksisi bu.
Kamerası da kötü değil bence, beni tatmin etti.
Ayrıca Blackshark'ın yazılımı POCO ve MIUI'dan iyi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Xeonayp Black shark 4'e o parayı vermek yerine S20 FE Snapdragon alın bence, biraz daha ucuza çok daha iyi bir kamera ve yazılıma sahip olursunuz.
SD 865 ile SD 870 arasında hissedilebilir bir performans farkı yok zaten.

Redmi note 10 pro önermem. Bende şuan kaçak Xiaomi mi 11 lite kullanıyorum ama bu dolar kuru ile kaçak telefon almayın bence. A52 almanızı öneririm zaten ikisi birbirine yakın telefonlar bende a52 alacaktım ama zamanında yurt dışı bulamadığım için mi 11 lite aldım. Yani diyeceğim kaçak mi 11 lite ye 4500 TL vereceginize garantili a52 alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca Blackshark'ın yazılımı POCO ve MIUI'dan iyi mi?
Black Shark modeli de Xiaomi cihazı. Bu yüzden arayüz tarafında alt yapı aynı. S20 FE SD 865 modeli daha iyi bir seçenek.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211217_103447.jpg
    Screenshot_20211217_103447.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 57

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı