Evil Belief
Kilopat
- Makaleler
- 4
Yarın öbür gün kapanmayacağının garantisi yok. Tekrar gidip IMEI attırmakla uğraşabilirsiniz.
Hocam bir soru daha sorayım. Oneplus 9R alınır mı? Fiyat 6500 TL.@Xeonayp evet ama ben ikisini de önermiyorum.
S20 FE Snapdragon çok daha ucuza çok daha iyi bir seçenek!
Alacağım modellerde kırılabiliyor hocam.Alınabilir ancak yasal olmadığını bilin. Benim bildiğim bu cihazların 2 SIM girişinde de kilit var onu kıramıyorlar diye biliyordum.
Şahsen ben 7400 TL'ye kırık IMEI cihaz almam. Bu Fiyatlara Iphone 11 falan satan yerler gördüm garantisi devam eden.Hocam bir soru daha sorayım. Oneplus 9R alınır mı? Fiyat 7400 TL.
Alacağım modellerde kırılabiliyor hocam.
Şahsen ben 7400 TL'ye kırık IMEI cihaz almam. Bu fiyatlara iPhone 11 falan satan yerler gördüm garantisi devam eden.
@Xeonayp OnePlus 9R modeli POCO F3 ve Black shark 4 modelinden daha iyi kamera, yazılım vb. konularda.
Performans olarak aynılar ve alınabilir OnePlus 9r.
hala S20 FE Snapdragon öneriyorum.
(Hocam bu modeli istemiyorsanız sebep belirtin bari, boşuna aynı şeyi yazmayayım sürekli)
Alınabilir bir seviyede bence. Kendim de Android kullanıcısıyım ancak 2 3 sene içinde IOS geçmeyi düşünüyorum. Bu tarafı da bir düşünün derim. (Bütçe varsa)6500 TL'ymiş. Yine de alınmaz mı?
Hocam Samsung'un plastik kalitesini hiç beğenmedim, A52 falan da öyle hiç iyi değil plastik kalitesi. Sizce 6500'e IMEI kaydı atarak OnePlus 9R alınır mı?
7000 Liranın üstünde fiyatı hocam.@Xeonayp alınır alınmasına ama neden S20 FE Snapdragon konusunda cevap vermediğinizi söyler misiniz rica etsem?
S20 FE Snapdragon daha iyi bir cihaz kamera ve ekran açısından üstüne üstlük garantili cihaz ama ısrarla görmezden geliyorsunuz yani
O zaman alınır hocam OnePlus 9r.
Ama sırf plastik kalitesi yüzünden gidip Black shark 4 falan alınmaz yani bunu söyleyeyim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.