Kaynak kitap ve önerisi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, mezunum ve matematikte en az 20 net yapmak istiyorum. COVID'den dolayı matematik temelim sıfır. İlk hangi kitaplardan başlamalıyım ve hangi hocanın kampı + kitabını almam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. + hiç çalışmadan Türkçeden 28 net ve sosyalden 10 net yaptım (2024). Dil bilgim sıfır, neler yapmam gerekiyor? Sınavda mat ve feni bilmediğim için boş bırakmıştım. + kitapları nereden almalıyım ve basım yılı 2025 olan hızlı teslimatlı bir site biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampına başla temelini at sonra da ana kamplardan devam edersin 20 netide rahatça yaparsın, dil bilgisi zor değil 20 günde halledersin hatta fullersin bile sosyalde aynı 20 gününü almaz, fen için dr. Biyoloji, fizik Özcan aykın gibi hocalardan destek alabilirsin ayrıca sana tavsiyem dershanelerin deneme sınavlarına katıl.

Bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampına başla temelini at sonra da ana kamplardan devam edersin 20 netide rahatça yaparsın, dil bilgisi zor değil 20 günde halledersin hatta fullersin bile sosyalde aynı 20 gününü almaz, fen için dr. Biyoloji, fizik Özcan aykın gibi hocalardan destek alabilirsin ayrıca sana tavsiyem dershanelerin deneme sınavlarına katıl.
kitapları hangi siteden almalıyım sence şuanlık kitapseçi düşünüyorum fiyatları iyi gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı