Kayra Plus sitesi güvenilir mi?

yagizgdko

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller, kayra Plus'tan iPhone 12 alacağım. 18,999 TL fiyatı uygun geldi ama diğer sitelere baktığım zaman 23-24 bin TL'den başlıyor sizce güvenilir midir? Temsilciye fiyatı neden piyasanın altında diye sorduğumda kendi sitemiz olduğu için komisyon yok bundan kaynaklı dediler. Daha önce o siteden alışveriş yapan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba iyi sosyaller, kayra Plus'tan iPhone 12 alacağım. 18,999 TL fiyatı uygun geldi ama diğer sitelere baktığım zaman 23-24 bin TL'den başlıyor sizce güvenilir midir? Temsilciye fiyatı neden piyasanın altında diye sorduğumda kendi sitemiz olduğu için komisyon yok bundan kaynaklı dediler. Daha önce o siteden alışveriş yapan var mı?

Ben yeni sipariş verdim. Airfryer aldım piyasanın bin TL altındaydı bakalım ne gelecek.

Ben de televizyon bakıyordum piyasanın altında fiyat koymuşlar dolandırıcı gibi. Sanki yeni bir site açıp bütün ürünleri piyasadan ucuza koymuşlar milleti çekebilmek için.

12 gün geçti dolandırıldık almayın telefonları kapattılar kargoya verildi diyorlar 3 gündür kargo takip numarası düşmüyor şikayet var üzerinden herkes aynı sorunu yaşamış tüketici hakem heyetine başvurdum.

Güncelleme
Karakoldan suç duyurusunda bulunduk ve bankayı arayıp ödemeye itiraz talebi oluşturduk. Bugün para iade edildi. Eğer sizde bu durumu yaşadıysanız bankadan itiraz talebi oluşturun zaman kaybetmeden karakola gidin. Ayrıca Yapı Kredinin bu konuda hızlı çalıştığını söyleyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı