Kayseri içinde bilgisayarcı önerisi

Hocalarım aklımda sistemimi yükseltmek var. Amacım 4x2 8 GB RAM takmak. Ekran kartını HD6670 ayarında bir şey takmak. Çamur gibi gözükmeyen ayarlarda kasmadan Rainbow ve Rust oynamak.
Aklımda Xeon 5450 almak var. Üstüne hangi anakartı almalıyım pek emin değilim. 300 Watt bir PSU var. Ama değiştirmeyi düşünüyorum. 400 Watt bir PSU alırım sanırım.
İşlemci: E6300.
Anakart: MSI G41m E43 anakart.
RAM: 2x2 600 MHz RAM.
Ekran kartı: HD 4450 512 MB.
SSD: 860 EVO 500 GB SSD.
Yapabileceğim bir yer önerir misiniz?
Sahibindene baktım ama pek iyi bir yer değil Kayseri 2. el çeşitliliği arasında.
@MissionTroll isimli hocam rehberinizi gördüm Xeon işlemciyi G41 chipsetli anakarta modlamak için sizi etiketlemek istedim.
Link burada bakmak isteyenler için:Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da - 2
Xeon E5450 iyi performans verir ama ekran kartını HD6670 alma en azından ikinci hanesi 8 yada 7 olan bir şey almalısın oyun oynayabilmek istiyorsan HD6850 gibi. Ram 8GB olmalı artık 4GB yermiyor. İşlemci modlama kısmı kolay anakart modeli için uygun BIOS dosyasını bulduktan sonra direk normal güncelleme yaparmış gibi kuruyorsunuz. Ama o işlemciye iyi bir soğutucuda gerekecek. Kısaca toplamda ekran kartı hariç en az 600TL masraf yapmanız lazım bence ikinci el masaüstü alabilirsiniz onun yerine içinde gtx750Ti olan sistemlere bakın direk kazanç sağlamış olursunuz içinde ekran kartı olan toplu sistem alırsanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı