Kaza yaptım

Arkadaşın yaşı 16, yasal olarak ehliyet alamayacak yaşta ve kamu malına zarar durumunda da ne olursa olsun zarar verenin kim olduğunu bulurlar. Ehliyetsiz araba sürdüğü için de oradan da ceza alır, bunu düşünemiyorsanız da yorum yapmamak zor olmamalı. Teşekkürler, iyi akşamlar. Ayrıca kendi düşen ağlamaz diye de bir laf vardır, ehliyetin yoksa araba kullanmayacaksın. Bu kadar basit.
17 yaşındayım 1 kere araba pert ettim.1 kerede çöp kutusuna çarpıp far kırdım çöp kutusuda göçtü ama sanırım anlaşılmamıştır. Yani direk düşmediyse falan bişey olacağını sanmıyorum.

@6nowtk ben de zararın olup olmadığını onun için soruyorum zaten.

Devletimiz zaten vergilerimizi çatır çatur yiyor.

Yani devlet vergileri çatur çutur yiyor diye bu arkadaşın yaptığı sorumsuzca davranışa neden ekstra vergi ödeyeyim ben? Çok mantıklı bir düşünce, tebrik ettim :D

Arkadaşın yaşı 16, yasal olarak ehliyet alamayacak yaşta ve kamu malına zarar durumunda da ne olursa olsun zarar verenin kim olduğunu bulurlar. Ehliyetsiz araba sürdüğü için de oradan da ceza alır, bunu düşünemiyorsanız da yorum yapmamak zor olmamalı. Teşekkürler, iyi akşamlar. Ayrıca kendi düşen ağlamaz diye de bir laf vardır, ehliyetin yoksa araba kullanmayacaksın. Bu kadar basit.
Hocam öyle demeyin Almanya'da ehliyet yaşı 16 (!)

16 yaşındaki acemi birinin yaşayacağı normal bir durum zaten. Konuyu açma amacınız %90 hava atmak olmalı.

Kimse ehliyetsizken otomobil ve çarptığım cisim arasında canlı olma ihtimalini önemsemiyor. Neyse sonra Ulunay gergin.

Senin gibi birisi az daha çocugu eziyordu. Annesi tutup geriye çekti. Aferin size...

16 yaşındaki acemi birinin yaşayacağı normal bir durum zaten. Konuyu açma amacınız %90 hava atmak olmalı.

Kimse ehliyetsizken otomobil ve çarptığım cisim arasında canlı olma ihtimalini önemsemiyor. Neyse sonra ulunay gergin.

Senin gibi birisi az daha çocugu eziyordu. Annesi tutup geriye çekti. Aferin size...

Çocuğu ezmenin ehliyetle pek alakası yok gibi. Olayı bilmiyorum ama bir anlık dikkatsizlik olmuş olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun hocam, size bir şey olmasın.
"Direğe bir şey oldu mu?" diyen kişileri görmezden gelin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kimse ehliyetsizken otomobil ve çarptığım cisim arasında canlı olma ihtimalini önemsemiyor. Neyse sonra ulunay gergin.

Haklısınız ulunay hocam, oradaki direk değil de küçük bir çocuk olabilirdi. Yaptığı çok yanlış, kendi de çocuk aslında.

Cocuğu ezmenin ehliyetle pek alakası yok gibi. Olayı bilmiyorum ama bi anlık dikkatsizilk olmuş olabilir.
Tahminen liseye giden birisiydi, otomobili çıkarmak için ileri yerine geriye manevra yaptı. Haliyle otomobil kaldırıma çıktı. Allahtan kaldırım genişti.

Sonra babası geldi, ortalık karıştı.

Nerede dandik işler varsa beni buluyor. Yaşım da küçük, 16. Neyse abime dedim arabayı ben süreyim diye. Direğe çarptım. Döner diye geri çıkmadım. Arabayı çarptım. Ön panel bile yamuldu. Çok korktum aha gitti araba harbi de gitti. Nasıl hani ne yapabilirim abimi de bayağı uğraştırdım. Biraz da laf yedik tabii. İyi güzel hallettik. Farın ayağı da kırıldı. Yamuk duruyor. Durduk yere iş çıkardım ya. Geri çıksaydım hiçbir şey olmayacaktı. Tamponda yarısı boyalı yarısi boyasız.
Ehliyet olmadan araba kullanmak çok tehlikeli. Sen usta birisi gibi sürüyor olsan bile çocuk bi anda arabanın önüne atlar, ehliyetin olmadığı için senin başın belaya girer. Yapmayın böyle şeyler..

Tahminen liseye giden birisiydi, otomobili çıkarmak için ileri yerine geriye manevra yaptı. Haliyle otomobil kaldırıma çıktı. Allahtan kaldırım genişti.

Sonra babası geldi, ortalık karıştı.
Bi anlık dikkatsizlik işte herkeste olabilir. Bizim burdada bir fırıncı cok hızlı araba kullanıyodu cocugun tekine karsıdan karsıya geçerken 90 kmh ile carpmıs bizim burada ara sokak gibi bir yer. Çocugun kafatası kırılmıştı sanırım. Bu dikkatsizlik değil işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı