Kazadan sonra ifadem alınmadan suçlu gösterildim

Ceza yedim ve yediğim cezayı ödedim. 8/8 kusuru bana verdiler, itiraz mahkemesi açtım ve kamera kayıtlarının tekrar incelenmesini, aynı zamanda bilirkişiye yollayabilmem için kamera kayıtlarının bana da ulaştırılmasını istedim. İtiraz mahkemem kapatıldı ve itirazım savcıya ulaştı mı bilmiyorum, kamera kayıtları da verilmedi. Gidip istediğimde de mahkeme kararı olmadan vermeyeceklerini söylediler. Tekrar itiraz mahkemesi açtım ve yine kapatıldı, yine savcıya ulaşıp ulaşmadığını bilmiyorum. Bende artık yoruldum ve bıraktım.

Ceza yedim ve yediğim cezayı ödedim. 8/8 kusuru bana verdiler, itiraz mahkemesi açtım ve kamera kayıtlarının tekrar incelenmesini, aynı zamandabilirkişiye yollayabilmem için kamera kayıtlarının bana da ulaştırılmasını istedim. İtiraz mahkemem kapatıldı ve itirazım savcıya ulaştı mı bilmiyorum, kamera kayıtları da verilmedi. Gidip istediğimde de mahkeme kararı olmadan vermeyeceklerini söylediler. Tekrar itiraz mahkemesi açtım ve yine kapatıldı, yine savcıya ulaşıp ulaşmadığını bilmiyorum. Bende artık yoruldum ve bıraktım.

Çarptığın araç pahalı bir araç mıydı? Belki varlıklı birinindir ve gıcıklığına seni süründürmüştür.

Çarptığın araç pahalı bir araç mıydı? Belki varlıklı birinindir ve gıcıklığına seni süründürmüştür.
2014 model bir Toyota Corolla'ydı ve çarptığım kişi müteahhitti ancak kişi AKRABAMDI. Akrabam olmasına rağmen ben hastanedeyken geldi beni azarladı, devamında da bütün masrafı bize yıkmaya çalıştı. Ortada kaza dışında resmi bir mahkeme kararı olmayınca ödemedim, çünkü adam benimle görüşmeden direkt sigorta şirketine gitti ve sigorta şirketi de küçük bir göçük, aynı zamanda sağ arka kapıdaki çizik için değişim talebi verdi. Ben de kabul etmedim.

2014 model bir Toyota Corolla'ydı ve çarptığım kişi müteahhitti ancak kişi AKRABAMDI. Akrabam olmasına rağmen ben hastanedeyken geldi beni azarladı, devamında da bütün masrafı bize yıkmaya çalıştı. Ortada kaza dışında resmi bir mahkeme kararı olmayınca ödemedim, çünkü adam benimle görüşmeden direkt sigorta şirketine gitti ve sigorta şirketi de küçük bir göçük, aynı zamanda sağ arka kapıdaki çizik için değişim talebi verdi. Ben de kabul etmedim.

Akrabanıza motorculara karşı dikkat edilmesi gerektiğini bir beyzbol sopası yardımıyla öğretebilirsin(!) yine de kötü ve saçma bir durum. Aynı olay başıma gelseydi akrabamı yüksek ihtimalle yerden yere vurmuştum. Geçmiş olsun tekrardan.

Akrabanıza motorculara karşı dikkat edilmesi gerektiğini bir beyzbol sopası yardımıyla öğretebilirsin(!) yine de kötü ve saçma bir durum. Aynı olay başıma gelseydi akrabamı yüksek ihtimalle yerden yere vurmuştum. Geçmiş olsun tekrardan.
Dövecektim ancak gereksiz olduğunu ve kendimi yormamam gerektiğini düşündüm :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı