Kazein proteini alınır mı?

Yer
İstanbul
Hardline base modeli aldım antrenman sonrası onu kullanıyorum sizce ekstradan gece yatmadan süt + whey içmek mantıklı mı yoksa sabah kalkıncamı duruma göre supplementlerin kazein proteinini alabilirim 33 servisliği 900₺ gece 7-8 saat uykuda kaslarda bir kayıp olur mu bazı arkadaşlarım mantıklı olabilir dedi. Gün içinde gereken proteini alıyorum elbette ancak 20gram eksik alıp onu gece yatmadan kazeinle almak daha mı mantıklı olur?

2-3 ay sonra tekrardan Hardline veya bigjoy whey almayı düşünüyorum eğer elimde bütçe olursa sizce optimummu yoksa weider mi?

Bence protein tozuna vermek yerine o parayı kreatin al. Kreatin alırsan daha hızlı gelişirsin. Proteini normal dışarıdan al zaten genelde çoğu çok şekerli oluyor. Ayrıca söylediğin iki markada çok pahalı ama weider bir tık daha pahalı diye biliyorum bence alırsan optimumu al. Ama en iyi tavsiyem kreatin yanına bir şey daha alayım dersen BCAA.

Bence protein tozuna vermek yerine o parayı kreatin al. Kreatin alırsan daha hızlı gelişirsin. Proteini normal dışarıdan al zaten genelde çoğu çok şekerli oluyor. Ayrıca söylediğin iki markada çok pahalı ama weider bir tık daha pahalı diye biliyorum bence alırsan optimumu al. Ama en iyi tavsiyem kreatin yanına bir şey daha alayım dersen BCAA.
Kreatin, pre, beta alanin gibi supplementlerim var hocam ancak BCAA almadım protein tozunda bulunduğu için bana yeterli denilmişti.

Yeteri kadar protein alıyorsan BCAA supplementine gerek yok diye biliyorum. Onun dışında akşam alınan protein daha iyi etkili olur yani gece yatmadan önce daha mantıklı. Protein yerine suya önem ver 20 kiloya 1 litre su kas gelişimine ve gündelik hayata çok katkı sağlar. Tabii proteini de almak lazım. Eline bütçe geçerse weider iyi olur gibi.

Yeteri kadar protein alıyorsan BCAA supplementine gerek yok diye biliyorum. Onun dışında akşam alınan protein daha iyi etkili olur yani gece yatmadan önce daha mantıklı. Protein yerine suya önem ver 20 kiloya 1 litre su kas gelişimine ve gündelik hayata çok katkı sağlar. Tabii proteini de almak lazım. Eline bütçe geçerse weider iyi olur gibi.
Dediklerinin bazıları yanlış. Yeteri kadar protein alıyorsa neden bcaaya gerek olmasın. Ayrıca proteinin akşam ya da sabah almanın bir farkı yok. Gün içinde ne zaman alırsa aynı etkiyi yapar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı