Yeterli proteini alamıyorum

Ben gerçekten nasıl bu kadar kendi fikrinizi savunabildiğinizi anlamış değilim.
İddiayı sen sunuyorsun, bende git doğru kaynaktan araştır ve bizimle paylaş aksi takdirde iddian yanlıştır. Bu şekilde emin konuşmamalısın, diyorum.
Neden kaynağı ben sunayım iddia senin.
Eğer ki yeterli proteini alıyorsanız ve en çok kolunuzun büyümesini istiyorsanız gecenin 4'ünde uykudan uyanıp 4 set biceps curl yaparsanız, vücut neye uğradığını şaşıracaktır ve kollarınıza maksimum anabolik uyarıyı gönderecektir.
Bu iddia sizce yanlış mı, yanlışsa doğru kaynaktan niye yanlış olduğunu gönderin. Desem mantıklı olur mu sizce.
İddia senin ise kanıt da sende olacak. Fullbodynin en iyi antrenman programı olduğunu söylesem, kanıtı ben gönderirim. Aksini iddia eden sen değil. Şimdi de Google'a inanç direnmesi yazabilirsin. Ne güzel konular açtın bak :D

Hocam yanlış diyorsunuz ya bende kanıtlayın siyorum ben herhangi bir şekilde doğru demedim kendiminkine veya sizinkinede yanlış demedim.
Daha kendi iddianızı doğrulayan bir kanıt bile atamıyorsunuz ve Hangi protein tozu alınır? bu konuda da başkasıyla tartıştığınızı gördüm insanların iyiliği için bu forumda insanlara yardımcı olmaya çalışmayın kendi kafanızda bir şeyleri uydurmuşsunuz onların doğruluğundan vazgeçmiyorsunu.

Hocam yanlış diyorsunuz ya bende kanıtlayın siyorum
Tekrar soruyorum, iddiayı sunan mı kanıtlamalı yoksa bu iddia kanıtlanmadığı için yanlış diyen mi?
Daha kendi iddianızı doğrulayan bir kanıt bile atamıyorsunuz
Benim bir iddiam yok, sizin iddianız var bende diyorum ki yanlış bir iddia.
bu konuda da başkasıyla tartıştığınızı gördüm insanların iyiliği için bu forumda insanlara yardımcı olmaya çalışmayın kendi kafanızda bir şeyleri uydurmuşsunuz onların doğruluğundan vazgeçmiyorsunu.
Hakkında bilgi sahibi olmadığın konuları biliyormuş gibi davranırsan tartışırım. Kendi kafasından birşey uyduran ben değilim. Git bir mesajları oku. Gelmiş diyosunki protein alamayan adam sadece kol çalışsın o zaman kolu gelişir. Ben mi kanıtlayayım şimdi bunu. Kaba etinden element uyduran ben mi oldum sen mi?

Neyse, iddian hakkında kanıt sunmak yerine benim kişiliğime sallamaya devam ettiğin sürece tek yapacağın kendini küçük düşürmek olur. İddia sunmadığın sürece daha da mesaj atmam hocam konuya. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı