@Vu3nxx Keçiören fen lisesi nasıldır?
Geç gördüm kusura bakmayın. Eğitim açısından gayet güzel. Hocalar nasıl ders anlatacaklarını biliyorlar. 9. sınıfa geçtiyseniz okulun ilk günü İngilizce sınavı yapacaklar size soruları zor değil. Disiplinle mümkünse bir işiniz olmasın, oldukça katılar. Sosyal ortam olarak pek beğenemedim, umarım benden daha şanslı olursunuz bu konuda. Okul bol bol etkinlik yapıyor bu yanı güzel. Bunların haricinde merak ettiğiniz sorular varsa yazabilirsiniz.
Bende bu sene keçiören fen lisesine gideceğim kaç soru oluyor yapılan ingilizce sınavında. İngilizce seviyen nedirGeç gördüm kusura bakmayın. Eğitim açısından gayet güzel. Hocalar nasıl ders anlatacaklarını biliyorlar. 9. sınıfa geçtiyseniz okulun ilk günü İngilizce sınavı yapacaklar size soruları zor değil. Disiplinle mümkünse bir işiniz olmasın, oldukça katılar. Sosyal ortam olarak pek beğenemedim, umarım benden daha şanslı olursunuz bu konuda. Okul bol bol etkinlik yapıyor bu yanı güzel. Bunların haricinde merak ettiğiniz sorular varsa yazabilirsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.