Keçiören fen lisesi nasıldır?

@Vu3nxx Keçiören fen lisesi nasıldır?

Geç gördüm kusura bakmayın. Eğitim açısından gayet güzel. Hocalar nasıl ders anlatacaklarını biliyorlar. 9. sınıfa geçtiyseniz okulun ilk günü İngilizce sınavı yapacaklar size soruları zor değil. Disiplinle mümkünse bir işiniz olmasın, oldukça katılar. Sosyal ortam olarak pek beğenemedim, umarım benden daha şanslı olursunuz bu konuda. Okul bol bol etkinlik yapıyor bu yanı güzel. Bunların haricinde merak ettiğiniz sorular varsa yazabilirsiniz.

Geç gördüm kusura bakmayın. Eğitim açısından gayet güzel. Hocalar nasıl ders anlatacaklarını biliyorlar. 9. sınıfa geçtiyseniz okulun ilk günü İngilizce sınavı yapacaklar size soruları zor değil. Disiplinle mümkünse bir işiniz olmasın, oldukça katılar. Sosyal ortam olarak pek beğenemedim, umarım benden daha şanslı olursunuz bu konuda. Okul bol bol etkinlik yapıyor bu yanı güzel. Bunların haricinde merak ettiğiniz sorular varsa yazabilirsiniz.

Teşekkürler

Ben daha da geç yazdım ama hala okulda mısınız merak ettim.

Geç gördüm kusura bakmayın. Eğitim açısından gayet güzel. Hocalar nasıl ders anlatacaklarını biliyorlar. 9. sınıfa geçtiyseniz okulun ilk günü İngilizce sınavı yapacaklar size soruları zor değil. Disiplinle mümkünse bir işiniz olmasın, oldukça katılar. Sosyal ortam olarak pek beğenemedim, umarım benden daha şanslı olursunuz bu konuda. Okul bol bol etkinlik yapıyor bu yanı güzel. Bunların haricinde merak ettiğiniz sorular varsa yazabilirsin
Bende bu sene keçiören fen lisesine gideceğim kaç soru oluyor yapılan ingilizce sınavında. İngilizce seviyen nedir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı