Kedi boşluğa bakıp korktu

Kedilerin göz perdesi açık diye biliyorum hocam ben. Yani bizim göremediğimiz bazı şeyleri görebiliyorlar. Oraya girmemekte fayda var.
Ortalama bir odanın içinde onlarca Cin olduğunu biliyor muydunuz? Eğer dediğiniz şey gerçek olsaydı kedi şu an komalıktı. "Oraya girmemekte fayda var" cümleniz Dini bilginizi yeterince açıklıyor.

Lütfen Bilim isteyen konulara Dini yollarla gelmeyin, inanç meselesi bunlar, çözüm değil.

Ortalama bir odanın içinde 100 kadar cin olduğunu biliyor muydunuz? Eğer dediğiniz şey gerçek olsaydı kedi şu an komalıktı. "oraya girmemekte fayda var" cümleniz dini bilginizi yeterince açıklıyor.

Lütfen bilim isteyen konulara dini yollarla gelmeyin, inanç meselesi bunlar, çözüm değil.

Bu bilgiyi bilmiyorum iyi oldu hocam. Ayrıca o cümlede dini bir amacım yoktu aslında sanırım yanlış anlaşılmış. Bu arada belki benim bilgim de yanlış olabilir ancak ben böyle biliyordum.

Bu bilgiyi bilmiyorum iyi oldu hocam. Ayrıca o cümlede dini bir amacım yoktu aslında sanırım yanlış anlaşılmış. Bu arada belki benim bilgim de yanlış olabilir ancak ben böyle biliyordum
Sıkıntı yok hocam, ama lütfen bunun gibi Bilim konularına inanç ile gelmeyin. Din kişiye kalmış, gerçekçiliği olmayan ve kişinin inancına göre değişen bir şey. Konu dağılabiliyor, kötü amaçla söylemiyorum :) İyi akşamlar hocam.

Kedinin baktığı şey neydi? Arkadaşlar ben daha yeni bakkaldan döndüm dönerken bir kedi gördüm gittiğimde içeri girmek istiyordu ama korkup karşı tarafa atladı bende normal karşıladım geldiğimde tam odak karşısına bakıyordu onun ilgisini çekmek için seslendim. Bisküvi paketinden ses falan çıkardım biraz baktı ve gene dikkatini oraya çevirdi. Orada hiçbir şey yoktu sizce nedir bu olay?
Kediler insanların gördüğünden belki 10 kat daha iyi görürler karanlıkta bile. Bu yüzden göz perdesi, in-cin olayını kenara bırakalım :) Muhtemelen orada sizin göremeyeceğiniz hareket eden bir canlı (böcek, karınca, fare, örümcek vs.) görmüştür ve oraya odaklanmıştır. Hepsi bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı