Kedi kayıp ve sel olabilir

Sormayı unuttum veterinerlere kart bıraktınız mı? Yakın uzak demeden çevredeki veterinerleri bir gezin, belki yaralanmıştır ve biri götürmüştür.

Annem çevredeki Veteriner'leri aradı hocam öyle bir kedi gelirse haberimiz olacak umarım.
Bu arada kedilerin beyinlerinde pusula var diye biliyorum evi bulamama durumu olmaz degil mi?

Annem çevredeki Veteriner'leri aradı hocam öyle bir kedi gelirse haberimiz olacak umarım.
Bu arada kedilerin beyinlerinde pusula var diye biliyorum evi bulamama durumu olmaz degil mi?

Pusulayı bilmiyorum ama gelmek isterse gelir diye düşünüyorum, belki birileri besliyordur ve onların yanındadır.

Kedinizi bulursanız size tavsiyem lütfen insan muamelesi yapmayın ve kedinizi hemen kısırlaştırın. Kedinizle daha uzun yıllar geçirmek istiyorsanız tabiki.

Kedinizi bulursanız size tavsiyem lütfen insan muamelesi yapmayın ve kedinizi hemen kısırlaştırın. Kedinizle daha uzun yıllar geçirmek istiyorsanız tabii ki.

Tamam ailem'de kabul ederse kısırlaştıracağım.

Kedinizi bulabildiniz mi?

Yeni yazıyorum kusura bakmayın açıklama gibi olsun istiyorum bizim sitenin hemen yanında bir mobilyacı var oraya telefon numaramı vermiştim sabah 9'da aradılar kediyi gördüklerini söylediler ancak yakalamaya çalışmışlar ve hayvan o sırada tırmalayarak kaçmış yani kediyi bulmaya yaklaştık elhamdülillah ancak henüz bulmuş değiliz bulursam yazarım nasipse ayrıca Allah'a çok şükür sel olmadı ve dolu yağmadı.

Yeni yazıyorum kusura bakmayın açıklama gibi olsun istiyorum bizim sitenin hemen yanında bir mobilyacı var oraya telefon numaramı vermiştim sabah 9'da aradılar kediyi gördüklerini söylediler ancak yakalamaya çalışmışlar ve hayvan o sırada tırmalayarak kaçmış yani kediyi bulmaya yaklaştık elhamdülillah ancak henüz bulmuş değiliz bulursam yazarım nasipse ayrıca Allah'a çok şükür sel olmadı ve dolu yağmadı.

Biraz maliyetli olacak ama istersen bahsedilen bölgedeki dükkanlara biraz kedi maması bırak(dükkan sahiplerinden izin alıp yap yoksa ters tepebilir) mahallenin kedileri mamaya toplanır sen de sık sık kontrol edersin belki sizin kedi de mama yemeye gelir.

Kedinin hayatta olması gerçekten sevindirici, iyi haberleri bekliyoruz :).

Biraz maliyetli olacak ama istersen bahsedilen bölgedeki dükkanlara biraz kedi maması bırak(dükkan sahiplerinden izin alıp yap yoksa ters tepebilir) mahallenin kedileri mamaya toplanır sen de sık sık kontrol edersin belki sizin kedi de mama yemeye gelir.

Kedinin hayatta olması gerçekten sevindirici, iyi haberleri bekliyoruz :).

Hocam fikrinizi deneyeceğim inşallah mesajınızdan samimi olduğunuz gerçekten sevindiğiniz belli teşekkür ederim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı