Kedi sahibini unutur mu?

O kadar sene barınağa vermek için mi baktınız hayvana.
 
Özlemek ne kelime... Geçenlerde bir video görmüştüm kediyi sokağa atmışlar, birisi de denk gelmiş sahiplenmiş mama falan vermiş video çekerken kedi ağlıyordu resmen gözü yaşlıydı.
 
Bizi, evi özler mi orada?

Bence özler ama tek mesele bu da değil kanka o durumda strese girebilir ve yemek yiyemeyebilir ve ne kadar iyi bakarlar bilemiyorum TV de görüyoruz çok kötü barınaklar var ev ortamına alışmış bir hayvan barınakta çok zorlanabilir.
 
Hayvan daha çok küçükken bile sahiplendirildiğinde bir süre afallıyor, küsüyor. Bildiğiniz depresyona giriyor hayvan. Sen neredeyse doğduğundan beri yıllarca sizde kalmış kediden bahsediyorsun. Tabii ki çok üzülecek ve psikolojisi bozulacaktır. Atlatabilir mi atlatamaz mı bilemem. Ama hayvana zaten böyle bir baskı binecekken bir de sahiplendirmek yerine barınak diyorsunuz. Yani... Hayvanın sonu pek iyi olmaz bence. Sizde kalması için elinizden geldiğini varsayarak bunun dışındaki ihtimalleri göz önünde bulunduracağım. Hayvanın en sağlıklı atlatabileceği yöntem sahiplendirmek olacaktır. Ama söylemeyeceğim dememe rağmen söylemeden edemeyeceğim, sizde kalması için her türlü şartı zorlasanız kat kat daha iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı