Kedilere ciğer verilir mi?

Makaleler
1
İnternette bir videonun altında rastgele bir kadın, sadece ciğer vererek kedisinin 22 yıl boyunca yaşamasına vesile olduğunu söylemiş. Benim de bu konu ilgimi çekti ve biraz incelemek istedim. İnternette yüksek a vitamini gibi nedenlerden ötürü fazla ciğer tüketiminde toksik etki oluşturabileceği söylenmiş. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Yaş mama alacağıma tavuk ciğeri alırım eğer gerçekten ciğer bu kadar faydalıysa. Ayrıca tavuk ciğeri mi yoksa dana ciğeri mi verilmesi daha doğru bununla ilgili de beni bilgilendirebilir misiniz rica etsem, eğer bilgili bir arkadaş varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette bir videonun altında rastgele bir kadın, sadece ciğer vererek kedisinin 22 yıl boyunca yaşamasına vesile olduğunu söylemiş. Benim de bu konu ilgimi çekti ve biraz incelemek istedim. İnternette yüksek a vitamini gibi nedenlerden ötürü fazla ciğer tüketiminde toksik etki oluşturabileceği söylenmiş. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı? Yaş mama alacağıma tavuk ciğeri alırım eğer gerçekten ciğer bu kadar faydalıysa. Ayrıca tavuk ciğeri mi yoksa dana ciğeri mi verilmesi daha doğru bununla ilgili de beni bilgilendirebilir misiniz rica etsem, eğer bilgili bir arkadaş varsa.
Tavuk daha iyi hocam. Hem kediler bayilir ciğere. Surekli beslemeyin fazlasi zararli herseyin arada verin ödül mamasi yerine. Bizim kedi cok sevmisti sizinki de sever eminim.

Biraz abartı gibi geldi bana. Sadece ciğer ile 22 yıl yaşayabileceğini sanmıyorum. Ki öyle bile olsa bence tamamen ciğer ile beslenmemeli bir kedi. Diğer vitaminlerden çok eksik kalır. Buda çok kolay hastalanmasına sebep olur.

Sadece ciğer ile 22 yıl yaşadığını sanmıyorum. Sağlıklı bir şekilde bakarsan neden yaşamasın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı