Sen süpersin baktığın her kedi adedince en çok istediğin duaların kabul olsun kalbi siliyorum sanırım kızsın sonradan fark ettim xd.
Kedi severim. Eskiden gine domuzu beslerdim 2 sene önce 3'üde yaşlılıktan öldü 5 yaşlarındaydı.
2 Ekim 2017'de 2 aylık sahiplendiğim kedimle yaşıyorum.
bu arada 10 dakika kadar önce kedim ilk defa kar gördü hayatında.
Pek iyi çekememişim ama;
Eki Görüntüle 839687Eki Görüntüle 839688Eki Görüntüle 839689Eki Görüntüle 839690Eki Görüntüle 839691Eki Görüntüle 839692
Arabanız varsa şehir değiştirirken arabayla gidiyorsanız yolları beraber gitmek keyifli bile olabilir köpek gibi.Ben de severim. İsteğim bir tane sahiplenmek fakat yazları şehir değiştirdiğim için zor.
Kediden bahsediyorsanız hayır. Aşırı derecede yumuşak benimkinin tüyleri sarılarak uyuyoruz zaten her gece.@Yehetto hocam deriye veya benzeri bir maddeye zarar veriyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.