Kedim çalındı veya kayboldu

Kendisi beni aradı, galiba karısı ikna etmiş ve özür diledi. Gittik çatı katında sistem kuruluymuş, baktık ve flaşa attım görüntüleri. Şimdi inceliyorum, size haber vereceğim.
Öncelikle hatırla bir, onunla beraber yasadıklarınızı bir hatırla. Yasadigin duyguyu ben de bilirim, anlattığım 2. gün de benim de umudum tükenmişti, ümidimi yitirmiştim, ne yapacağımı bilmiyordum aklıma da yapacak bir şey gelmiyordu, ansızın ortaya cıkıp bana seslendi, çabalarımın karsılıgını hayvanıma kavusarak aldım.
Cok korkmuştur, o da seni arıyordur, unutma ona evini açtığın an senin evladın oldu. Kendini toparlayıp bir seyler yapman gerek, dene. Ondan vazgeçme, bir seyler cabalamıs ol...
İlgili kamera kayıt saatleriyle birlikte kedinizin resmini ve telefon numaranızı bırakmayı deneyebilirsiniz. Adam kendi baksın ve size sözlü bilgi versin. Kameracı abi, görüntü paylaşmak istememe konusunda kanunen haklı çünkü.

Hocalar flaşa aldık ancak bu dosya açılmıyor. :D .H264 olarak kaydedilmiş yardımınız gerek. @300319 @Yener K. hocam bu dosyayı nasıl açabilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam ben anlamam ama Google'de bu çıktı bir bakın isterseniz.

Hallettim hallettim. Şimdi izliyorum.
Sağ tık, birlikte aç deyip Media Player veya VLC ile dene.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hocam ben anlamam ama Google'de bu çıktı bir bakın isterseniz.

VLC veya GOM Player ile deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı