Kedim kayboldu

Mert0011

Decapat
Kedim bu sabah kayboldu mama sesine koşardı ama gelmiyor, kedi sesi de açtım gelmiyor. Dolaplara kadar detaylı aradım, balkona kumlarını ve mamalarını koyuyordum uzun perde var atlayacağını sanmıyorum zaten 3 aylık falandı, aşağıya da baktım göremedım ne yapmam gerekir? Bir fikir verirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• photo_5843896712878475903_y.jpg
    photo_5843896712878475903_y.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 71
Evinizde hiç kullanmadığınız veya adım atmadığınız bir yere girip yatmış olabilir mi ? Yatak altı, baza içi, dolap içi, buzdolabı arkası, dolap arkaları falan gibi yerlere bakın bence 3 aylık kedi çok uzak bir yere gidemez.

3 aylık kedim 3. kattan beton zemine atladı hiçbir şey olmadı kedime. Merak edince her şeyi yapıyor kediler. İlk iş elinde kedinin tanıyabileceği bir ses olsun örneğin mama sesi. Binanın etrafını ve saklanabileceği yerlere bak. Canı acımıştır ve korkuyla güvenli bir yere kaçmıştır. Ne kadar erken yaparsan o kadar iyi çabuk ol.

Kedinin ne kadar deneyimli olduğuna bağlı olarak değişmekle birlikte, genelde kolay kolay kaybolmazlar. Daha önce dışarıyı hiç görmeden taşıma kutusunda veterinere götürülen bir kedi, veterinerin elinden kaçırması sonucunda 3 gün içinde 10 km yol yürüyerek evi geri dönmüştü. Yine de ara, çünkü daha küçük ve sokağı da tanımıyorsa korkudan bir köşeye pusmuş olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı