Kedim kuzenimin gözüne saldırıyor

Çok teşekkür ederim önerin için, fakat ne anlatsam da, kedilerin bu durumuyla ilgili 100 makale göstersem de anlamayacak derece kıtlar. Hala yoldayız canım kedim de sesiz sessiz oturuyor şu an 😓.

Elinizden geldiğince uğraştığınız gayet belli hocam bu konuda kendinizede çok yüklenmeyin.

Hocam bakın benim yazdığımda gayet olabilecek bir şey ama arabada değil, arabada oldukları için kedi arabada saldırganlaşmış. Siz sanki benim yazdığım hayatta olamayacak bişeymiş gibi, sanki kediler kafalarına göre rastgele hareket ediyormuş gibi cevap vermişsiniz. Tabikide sizin yazdığınız konu sahibinin sorununa göre daha mantıklı.
Uzun yıllardır kedi besliyorum, kediler birini kötü gördü diye saldırmaz, böyle bir bilimsel gerçek yok. Ancak alisildik ortamin disina ciktiklarinda ustune bir de alismadiklari araba gibi araçlarda yolculuk yaptıklarında davranışları değişebilir. İspatlanamaz, üste bir de gerçekliği olmayan bir yorum yapmak yerine bilinen bir gerçeği aktarıyorum.

Uzun yıllardır kedi besliyorum, kediler birini kötü gördü diye saldırmaz, böyle bir bilimsel gerçek yok. Ancak alisildik ortamin disina ciktiklarinda ustune bir de alismadiklari araba gibi araçlarda yolculuk yaptıklarında davranışları değişebilir. İspatlanamaz, üste bir de gerçekliği olmayan bir yorum yapmak yerine bilinen bir gerçeği aktarıyorum.

Tekrardan selamlar. Şimdi eve geldik ve kedimi kutusundan çıkardım. Çıkardığımda bana karşı aynı her zamanki hali ile davranıyordu. Fakat yine aynı kuzenim odaya girdiği anda hemen saldırma pozisyonuna geçti ve tıslamaya başladı 😭. Gördüğü yerde ölümüne her an saldırabilecek düzeyde. Şu an kedimi odasına kilitledim ve kesin bir çözüm yöntemi bulana kadar orada kalacak maalesef 😭😭😭.

Muhteşemsin dostum konu sahibinin son mesajına bak araba ile ilgilimiymiş görürsün 🤣.

Birde ilk attığım mesajla dalga geçmiş herkes. Çok biliyorsunuz arkadaşlar 😀.

Son düzenleme:
Muhteşemsin dostum konu sahibinin son mesajına bak araba ile ilgilimiymiş görürsün 🤣.

Birde ilk attığım mesajla dalga geçmiş herkes. Çok biliyorsunuz arkadaşlar 😀.
Sizin kabilede kedinin saldırdığı kötü niyetli insanları taşa falan da tutuyor musunuz arkadaşım?
Benim tezime göre kedi stresli ortamda yabancı bulduğu kişiye saldırdı, evde de aynı davranışı sergilemesi o kişiye karşı olumsuz bir tutum gelistirdiğidir, klasik koşullanma... Bazı tür kediler çocukları sevmiyor, o da bir ihtimal ama kedinin türünü bilmiyorum. Kısacası hiç bir ihtimal senin söylediğin cadı yakma zamanlarindan kalan inançlardan biri değil kardeşim:)

Sizin kabilede kedinin saldırdığı kötü niyetli insanları taşa falan da tutuyor musunuz arkadaşım?
Benim tezime göre kedi stresli ortamda yabancı bulduğu kişiye saldırdı, evde de aynı davranışı sergilemesi o kişiye karşı olumsuz bir tutum gelistirdiğidir, klasik koşullanma... Bazı tür kediler çocukları sevmiyor, o da bir ihtimal ama kedinin türünü bilmiyorum. Kısacası hiçbir ihtimal senin söylediğin cadı yakma zamanlarindan kalan inançlardan biri değil kardeşim:)

Orta Çağ falan fistan başka diyebileceğin bir şey yok galiba.

Evde de aynı davranışı sergilemesi o kişiye karşı olumsuz bir tutum gelistirdiğidir

Dostum benim dediğimin aynısını diyorsun zaten. :D

Orta Çağ falan fistan başka diyebileceğin bir şey yok galiba.

Dostum benim dediğimin aynısını diyorsun zaten. :D
Bakış açın post-modern de ben mi ortaçağda ısrar ediyorum, davranisciliktan bahsediyorum, klasik koşullanma diyorum sen mistik takılıyorsun ama aynı şeyi savundugumuza inanıyorsun. Dunning-Kruger egrisinin tepesindesin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı