Kedim lavaboda uyuyor

• Konuyu başlatan Wqxte
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 8.950
Kediler ve küçük köpekler de olan bir şeydir bu hayatta kalma içgüdüsüyle alakalı bir şey.
Yuvada yatılan yerdeki güvenlik algısı stresi önemli ölçüde azaltabilir. Yani vücudunu tamamen kapladığı bir yerde yatınca güvende hissediyor olabilir
Soğuk aylarda, kedinin vücut ısısı lavaboyu ısıtabilir ve belki o yüzden mayışıyordur.

Oraya limon kolonya vs dökmeyi önermem çünkü kediniz lavaboyu güvenli bölge bellemiş olabilir. Evcil hayvanınıza biraz mahremiyet sağlayan kapalı alanlar yapmak, duygusal refahı için önemlidir. Boş torbalar karton kutular, küçük battaniyeler, kapalı dinlenme alanları kediye çok ihtiyaç duyulan bir yer sağlar.

Kediniz çok tatlı, bakmaya kıyamazsın buna. Lavaboya azıcık sirke koymayı dene. Gerçi kediler biraz deli ruhlu hayvanlar. Lavabo biraz güzel bir yer onlar için.

Arkadaşlar kedim sık sık lavaboda uyuyor. Ama bu biraz farklı kapının önünde uyumak gibi falan değil. Bayağı bayağı musluktaki suyun aktığı yere yatıyor oranın adının ne olduğunu bilmiyorum fakat siz anlamışsınızdır tahminimce. Evimizde 2 tane lavabo var ve ortalama 2-3 günde bir burada uyuyor. Acaba neden olabilir?

Eki Görüntüle 918129

(Uyanık olduğuna bakmayın ben geldim diye uyanmıştı normalde uyuyor burada)

Bizimki de öyle. Eğer lavabo kirli ise yatmadan önce lavaboyu kapatın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı