Mümkünse süt içmesin diyoruz ama burada. Faydalı bir şey değil ona. Aksine, zararlı. 
Arkadaşlar yardım eden herkese sonsuz teşekkürler sonunda süt içti![]()
Ya aslında biraz su karıştırıp verdim ama napayım çok korkmuştumMümkünse süt içmesin diyoruz ama burada. Faydalı bir şey değil ona. Aksine, zararlı.![]()
Sevindim valla.
Hayvanlari pek sevmem ama kiyamam da.
Ölsün mü hiçbir şey yemeyip, içmeyip? Suyla karıştırılmış süt sorun olmuyor arkadaşlar, hayvanı öldürürsünüz beslemezseniz.Mümkünse süt içmesin diyoruz ama burada. Faydalı bir şey değil ona. Aksine, zararlı.![]()
Suyla karıştırıldığında ishal yapmıyor süt ki sıvı harici hiçbir şey alamaz o canlılar. Yaşatmaya çalışan herkes ya süt tozu varsa onda verir ya da suyla karıştırılmış süt verir.Kaç kez yazdım nasıl ve neyle beslenmesi gerektiğini. Okudunuz mu acaba? Bu basit bir şey değildir. Sorumluluğu alıyorsanız adam akıllı bakacaksınız hayvana.
İçirin sütü küçücük kedilere sonra ishal olsun. Çiş-kaka yapamasın. Karnı şişsin, acı çeksin. Zaten konu sahibi arkadaşın bu konularda tecrübesi ve bilgisi zayıf. Sağlıklı kedicikler hasta olacak bu gidişle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.