Kedim süt içmiyor

Kaç kez yazdım nasıl ve neyle beslenmesi gerektiğini. Okudunuz mu acaba? Bu basit bir şey değildir. Sorumluluğu alıyorsanız adam akıllı bakacaksınız hayvana.

İçirin sütü küçücük kedilere sonra ishal olsun. Çiş-kaka yapamasın. Karnı şişsin, acı çeksin. Zaten konu sahibi arkadaşın bu konularda tecrübesi ve bilgisi zayıf. Sağlıklı kedicikler hasta olacak bu gidişle.

İçmez , içmesin zaten pek iyi gelmez ki. Hiçbir şey yapamasanız da paket yaş mama alıp önce jöle kısmını yedirin. Sonra da taneleri çok küçük parçalara ayırıp besleyin. Süt içmesini istiyorsanız annesini bulmanız gerek ya da başka bir süt anne. Gerekirse yaş mamadaki jöleyi sulandırıp parmaklayıp parmağınızı emdirin. Ben de kedi pek sevmem ama cana yakın olan tipler sevimli oluyor. Bir hamile kedi vardı buralarda bir akşam eve alıp mama vereyim dedim pat o akşam doğrudu 3 tane. Sokağa da atamamdım birini de bulamadım 3-4 ay bakmak zorunda kaldım. Sonra önce anne kediyi dışarı saldım 2 yavruya da bakacak birini buldum veterinerim sayesinde. Ama bir tanesi bende kaldı. :) Atamıyorum artık sokak onun için çok vahşi olabilir geliyor bana. Ama bir gün bırakmakk zorunda kalabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç kez yazdım nasıl ve neyle beslenmesi gerektiğini. Okudunuz mu acaba? Bu basit bir şey değildir. Sorumluluğu alıyorsanız adam akıllı bakacaksınız hayvana.

İçirin sütü küçücük kedilere sonra ishal olsun. Çiş-kaka yapamasın. Karnı şişsin, acı çeksin. Zaten konu sahibi arkadaşın bu konularda tecrübesi ve bilgisi zayıf. Sağlıklı kedicikler hasta olacak bu gidişle.
Suyla karıştırıldığında ishal yapmıyor süt ki sıvı harici hiçbir şey alamaz o canlılar. Yaşatmaya çalışan herkes ya süt tozu varsa onda verir ya da suyla karıştırılmış süt verir.
Arkadaşın dediği gibi yaş mama da temin edebilirsiniz, yiyecek durumdalarsa zaten saldırırlar görünce. Yiyemezlerse sizin beslemeniz lazım biberonla, büyüklükleri belli değil sonuçta.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı