Kedimi kaybettim

Brummbar

Hectopat
Yer
Bursa
01.08.2017 - 15.02.2022

5 yıllık evladım, dostum bugün gece saatlerinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti doğuştan bronşit/astımdı barınaktan sahiplendik tedavilerini hep yaptık çok güzel zamanlar geçirdik kendisiyle daha önümüz de zaman var sanıyordum ama ömrü bu kadarmış dün veterinere son kez gittiğimiz de bize 2 seçenek verdi.

Ya uyutulması gerek.
Ya da pahalı bir operasyon geçirmesi gerek dedi.
Ben ve ailem hiç düşünmeden parası neyse operasyonu yaptırdık eve geldik iyi durumdaydı bir anda gece 4 suların da durduk yere kafasını omzuma yasladı ve bir anda nefesi kesildi hemen veterinere götürdük kalp krizi geçirdiğini bünyesi ameliyatı kaldıramadığını söyledi zaten doğuştan bronşit olduğu için bünyesi çok zayıfyı koşamıyordu zıplayamıyordu ne kadar tedavi denediysek yanıtsız kaldı bugün bu dostumu göz yaşı içinde ebediyete uğurladık...

Bir insan cidden uzun süredir yanında kalan bir evcil hayvanı varsa o hayvanlıktan çıkıyor o bir insan bir dost oluyor her eve geldiğim zaman üzerime atlaması benimle uyuması karnı acıkınca gelip yüzüme 2 pati vurup beni erkenden kaldırıp mamasını doldurmamı isteyen yani böyle bir dostumdu.

Bu zamana kadar çok hayvan baktım ama genelde hiçbirini evde bakmıyordum hep sokaktaydı ilk kez evimde ve bu kadar uzun süre bir kedi baktım ömrü bu kadarmış buraya içimi dökmek için yazdım benim gibi dostlarını kaybedenler acıyı zaten bilir kaybetmeyenler de anlıyordur illaki çok kötü bir his.😔
IMG20210626221651.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
01.08.2017 - 15.02.2022

5 yıllık evladım, dostum bugün gece saatlerinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti doğuştan bronşit/astımdı barınaktan sahiplendik tedavilerini hep yaptık çok güzel zamanlar geçirdik kendisiyle daha önümüz de zaman var sanıyordum ama ömrü bu kadarmış dün veterinere son kez gittiğimiz de bize 2 seçenek verdi.

Ya uyutulması gerek.
Ya da pahalı bir operasyon geçirmesi gerek dedi.
Ben ve ailem hiç düşünmeden parası neyse operasyonu yaptırdık eve geldik iyi durumdaydı bir anda gece 4 suların da durduk yere kafasını omzuma yasladı ve bir anda nefesi kesildi hemen veterinere götürdük kalp krizi geçirdiğini bünyesi ameliyatı kaldıramadığını söyledi zaten doğuştan bronşit olduğu için bünyesi çok zayıfyı koşamıyordu zıplayamıyordu ne kadar tedavi denediysek yanıtsız kaldı bugün bu dostumu göz yaşı içinde ebediyete uğurladık...

Bir insan cidden uzun süredir yanında kalan bir evcil hayvanı varsa o hayvanlıktan çıkıyor o bir insan bir dost oluyor her eve geldiğim zaman üzerime atlaması benimle uyuması karnı acıkınca gelip yüzüme 2 pati vurup beni erkenden kaldırıp mamasını doldurmamı isteyen yani böyle bir dostumdu.

Bu zamana kadar çok hayvan baktım ama genelde hiçbirini evde bakmıyordum hep sokaktaydı ilk kez evimde ve bu kadar uzun süre bir kedi baktım ömrü bu kadarmış buraya içimi dökmek için yazdım benim gibi dostlarını kaybedenler acıyı zaten bilir kaybetmeyenler de anlıyordur illaki çok kötü bir his.😔Eki Görüntüle 1305599
Dostum gerçekten çok üzüldüm, geçmiş olsun :(

Hocam sabır diliyorum. Bu kadar üzülmeyin, herkesin bir eceli var kimsenin yarın ayakta olacağını bilemeyiz. Kendinize yeni bir hayvan sahiplenerek acısını unutabilirsiniz.

Konuyu okumadım zira çok çok etkileneceğimi düşündüm. Sadece başındaki 5 yıllık birliktelik anlamama yetti. Benim de bir oğlum var, kaybetme düşüncesi bile beni inanılmaz üzüyor. Evet o gün elbette gelecek ama ben o güne asla hazır olmayacağım. Size sadece sabırlar diliyorum hocam. Çok üzgünüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı