Kediye olan alerji için ne yapılmalı?

enesss27383

Centipat
Daha fazla  
Kedilere alerjim var ve kedi sahiplenmek istiyorum sfenks gibi kedilere baktım ama aile üyeleri pek sıcak bakmadı tüysüz olduğu için alerjiyi hafifletmek değil tamamen bitirmek istiyorum bunun aşısı falan var mıdır?

Kedilere alerjim var ve kedi sahiplenmek istiyorum sfenks gibi kedilere baktım ama aile üyeleri pek sıcak bakmadı tüysüz olduğu için alerjiyi hafifletmek değil tamamen bitirmek istiyorum bunun aşısı falan var mıdır?

Bende de aynısı var. Bünyenize ve alerji seviyenize bağlı. Benim de kedi köpek tüyüne alerjim var bir hayli yüksek ama sokakta her gördüğüm kediyi neredeyse seviyorum ama hiçbir şey olmuyor.

Kedi bakmak çok güzel kediler de çok güzel hayvanlar ama bence alerjiniz varsa bulaşmayın, benim ablamda alerjik olarak hiçbir sıkıntı yoktu kedi bakmaya başladıktan sonra nefes tıkanıklığı başladı ilerledi sonra kediyi binada bakmaya başladık 1 sene önce de kayboldu 1 yıldır kedimiz yok ama hala belirtiler devam ediyor nefes alamama vs. Önceden ev tozu alerjisini tetiklemediği halde şimdi sadece kedi değil ev tozu yün vs. de ciddi alerji yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı