Kediye tavuk kemiği nasıl verilir?

BobMao

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni taşındığım evin civarında bayağı kedi var. Ben de bu aralar tavuk yiyorum ve doğal olarak kemik artığı çıkıyor. Ama ben şimdi kemik atsam o kemik bakterileri çoğaltıp hastalık riskini arttıracak. Sizce kemiği nasıl bir şekilde vereyim? Daha balkondan onlara atabileceğim yemekler var mı?

Merhaba. Yeni taşındığım evin civarında bayağı kedi var. Ben de bu aralar tavuk yiyorum ve doğal olarak kemik artığı çıkıyor. Ama ben şimdi kemik atsam o kemik bakterileri çoğaltıp hastalık riskini arttıracak. Sizce kemiği nasıl bir şekilde vereyim? Daha balkondan onlara atabileceğim yemekler var mı?
Arkadaşım şakamısın kediler kemik yemez . Köpekler kemikleri sindirebilir
Çok üzülüyorsan arada tavuk cigeri al kediler için. Açlıktan kemik yemeye çalısan kedilerin bagirsaklari yırtılıyor ölüyorlar.

Yanlış yapılan uygulamalar. "Kedilere balık kılçığı , kemik, süt vermek "yapmayınız bunları

Direkt kemik vermeyin hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı