Keenetic Extra tablet erişimini engellemek

refikilhan

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
Meslek
Emekli Asker
Merhaba,
Keenetic Extra modemimde Ali-STB adında tanımadığım bir cihaz fark ettim, bu cihazı engelleyerek kara listeye aldım ama yanlışlıkla eşimin tabletini de yabancı sanarak engelledim, gerçi engel kalktı gibi ama, hala Host bölümünde diğer engellediğim cihaz ile birlikte duruyor, bir sakıncası olur mu? Bu bölümden tableti nasıl kurtarırım?
Teşekkürler.

Engellenmiş cihazlar kısmında gözükmüyorsa sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Aynı modeme sahibim.
Tablet engellenmiş cihazlar kısmından kalktı ama hala host bölümünde duruyor, en altta kaydı sil yazan yere tıklasam sorun olur mu ?

Host bölümünde durması bir sıkıntı değil orada kaydettiğiniz cihazlar gözüküyor. Hiç engellemediğim cihazlar host bölümünde gözüküyor. Kısacası kaydı sil yazan tıklamanıza gerek yok diye düşünüyorum. Fotoğrafta gördüğünüz üzere kayıtlı cihazlar host bölümünde bağlı cihazlar gözüküyor ama hiçbiri engelli değil.
Host.PNG

Host bölümünde durması bir sıkıntı değil orada kaydettiğiniz cihazlar gözüküyor. Hiç engellemediğim cihazlar host bölümünde gözüküyor. Kısacası kaydı sil yazan tıklamanıza gerek yok diye düşünüyorum. Fotoğrafta gördüğünüz üzere kayıtlı cihazlar host bölümünde bağlı cihazlar gözüküyor ama hiçbiri engelli değil. Eki Görüntüle 852769
Çok teşekkürler dostum, ben sanırım büyük bir hata yaptım ama ne olduğunu bilmiyorum, kablosuz bütün bağlantılarım kesildi, şu an bilgisayarım ethernet ile bağlı.

Sorunu çözebildiniz mi ?
Modemi resetledim kurulumu yeniden yaptım dostum ama ALİ_STB yeniden ortaya çıktı, keenetic destek i aradım o ismi engelledi bu defa telefonlar ve tablet interneti var ama televizyon çevremizdeki kablosuz ağları görüyor benimkini görmüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı