Keenetic Hopper vs Challenger

Keenetic mesh sistemler daha uygun fiyatlı ve buddy 6 ile büyütebiliyorum. Tabii öneriniz varsa yapabilirsiniz.

Ayrıca harici anteni oldugu icin daha iyi performans alırım diye düsünüyorum.

Sen şimdi nasıl bir sistem yapacaksın ana cihaz nanopi r6c mesh olarak da Keenetic Hopper ile buddy 6'yı mı kullanacaksın eğer bunu yaparsan fiyat gereksiz derecede artar.

Nanopi r6C almayacağım, Bufferbloat skorundan a+ almama gerek yok a alsam yeterli olur benim için. En önemlisi Wi-Fi performansı.

O zaman bu da yeter sana ayrıca skoru düşürünce işlemci gücü gereksinimi de düşmüyor Keenetic Titan hariç bütün Keenetic routerlar filogic 820 işlemcisi kullanıyor ve aynı işlemciye OpenWrt destekli benim de kullandığım Xiaomi AX3000t de sahip ve sana önerim o attığım mesh sistemi alıp geçmen mevzu Bufferbloat değilse çok kafa yormana gerek yok sonuçta mesh sadece Wi-Fi için PC'yi kablo ile ana mesh cihaza ya da ISP routera bağlayacaksın.

O zaman bu da yeter sana ayrıca skoru düşürünce işlemci gücü gereksinimi de düşmüyor Keenetic Titan hariç bütün Keenetic routerlar filogic 820 işlemcisi kullanıyor ve aynı işlemciye OpenWrt destekli benim de kullandığım Xiaomi AX3000t de sahip ve sana önerim o attığım mesh sistemi alıp geçmen mevzu Bufferbloat değilse çok kafa yormana gerek yok sonuçta mesh sadece Wi-Fi için PC'yi kablo ile ana mesh cihaza ya da ISP routera bağlayacaksın.
Hocam Mercusys ve TP-Link almak istemiyorum yaşadıklarımdan dolayı. Keenetic Hero ve Challenger alsam olur mu? Veya Challenger ile Hopper arasından hangisini seçerdiniz, yetmezse ileride büyütürüm. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı