Çözüldü Keenetic Omni DSL yazılım düşürme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Merhabalar. Keenetic Omni DSL kullanıyorum. 3.6.12 yazılımı epey iyi çalışıyordu. 3.7.1 ve sonraki sürümlerde upload hızıyla alakalı sorunlar baş gösterdi. Bu yüzden 3.6.12 sürümüne düşürmek istiyorum. Elinde yazılım dosyası olan var mı? Ya da indirebileceğim arşiv tarzı bir site var mı? Modemi ön izleme sürümüne aldığım halde upload sorunum devam ediyor. Yardım edebilecek biri var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır. Benim sorun yaşadığım sürüm 3.7.1 idi ve onda da yaşadığım sorunlar DSL bağlantısında kopma, cihazın aniden kendini kapatması falandı. 3.7.2 sürümünde hiç sorun yaşamadım.
Ben ne zaman 3.7.x sürümüne geçtim o zaman upload tarafında durduk yere SNR marjında büyük azalmalar, sinyal gücünde büyük azalmalar yaşıyorum. Eski Asus modemimi taktığım zaman upload değerlerim eskisi gibi oluyor. Sorun Keenetic yazılımında sanırım. 3.6.12 sürümü epey stabil çalışıyordu.

Hocam sana tavsiyem ürüne yeni update geldiğinde hemen güncelleme. Stabilse kalsın

Bunu ekran görüntüleriyle birlikte destek ekibine göndermen çok daha iyi olur aslında. Ekip gerçekten de güzel çalışıyor.

https://help.keenetic.com/hc/tr/requests/new buradan seninle iletişime geçecekleri e-posta adresini, konuyu ve yaşadığın sorunu yaz gönder. Onlar sana geri dönüş yapacaklar. Gerçekten sorunu çözene kadar da arkasını bırakmıyorlar işin onu da belirteyim. Telefon numaranı da not olarak düşersen seni aramalarını istiyorsan ararlar.

Bunu mutlaka deneyeceğim. Yardımınız için teşekkürler. Bakalım Keenetic ne kadar ilgili olacak sorunlar üzerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…