Şuan durumun nedir acaba geri dönüş yapma ihtimalin var ise bildirirsen güzel olur.3 aydır psikiyatriste gitmekteyim antidepresan kullanıyorum.
Şuan durumun nedir acaba geri dönüş yapma ihtimalin var ise bildirirsen güzel olur.3 aydır psikiyatriste gitmekteyim antidepresan kullanıyorum.
Yani %75 kekemeliğim azaldı diyebilirim. Psikolojik olduğu için ilaçlar düzeltti.Şuan durumun nedir acaba geri dönüş yapma ihtimalin var ise bildirirsen güzel olur.
Ne ilaçları kullanıyorsunuz acaba antideprasan vs. mi? Markası nedir?Yani %75 kekemeliğim azaldı diyebilirim. Psikolojik olduğu için ilaçlar düzeltti.
Antidepresan kullanıyorum, anksiyete ve çarpıntı ilaçları kullanıyorum. Şuan kullandığım ilaç sayısı 3.Ne ilaçları kullanıyorsunuz acaba antideprasan vs. mi? Markası nedir?
Nereye göründünüz acaba bende de biraz var tedavi olmak istiyorum.Antidepresan kullanıyorum, anksiyete ve çarpıntı ilaçları kullanıyorum. Şuan kullandığım ilaç sayısı 3.
Ben ilk önce psikoloğa gitmiştim daha sonrada psikiyatriste gitmiştim. Senin sorunun için belki ilaç kullanmaya gerek yoktur o yüzden psikoloğa gidebilirsin diyeceğim ama yanlış yönlendirmek istemem tabiki de. Çünkü benim için psikolog tam bir zaman kaybıydı. Ama sen yine de psikolog ile başla derim benimki kadar ağır değilse ilaç kullanmadan atlatabilirsin.Nereye göründünüz acaba bende de biraz var tedavi olmak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.