Kemal Kılıçdaroğlu: Alkollü içeceklere yapılan zamlar zulümdür

Alkol alımı T.C. Kimlik ile olmalı alkol alıp suç veya kabahat işleyen kişilere satılmamalı veya pahalı satılmalı. Mesela ben çok daralınca 2 tek atarım kimseye zararım olmaz alkollü araç kullanmam. 35'lik rakıya neden bir tomar para ödeyeyim?

Abarttın he, millet T.C. ile mi gezecek?

Doğru söylemiş. Ama aday olmasın lütfen :)

Olsun olsun :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Kılıçdaroğlu gitti, bu tarz boş tartışmalar bitti çok şükür.

Bu tartışmanın boş olduğunu söylüyorsanız, araç alırken %80 ÖTV'yi telefon alırken TRT payı ödemeyi de mantıklı buluyorsunuz demektir. Meşhur kıssayı okuyunuz: "O lazı vermeyecektik."

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tartışmanın boş olduğunu söylüyorsanız, araç alırken %80 ÖTV'yi telefon alırken TRT payı ödemeyi de mantıklı buluyorsunuz demektir. Meşhur kıssayı okuyunuz: "O lazı vermeyecektik."
TRT payında sorun yok. Tek eleştirim kanalın reklam da vermesi. İlgiltere'de de BBC var ama reklam vermiyor. TRT ya özelleştirilsin ya da BBC gibi olsun.

TRT payında sorun yok. Tek eleştirim kanalın reklam da vermesi. İlgiltere'de de BBC var ama reklam vermiyor. TRT ya özelleştirilsin ya da BBC gibi olsun.
Yıl olmuş 2025. Devletin televizyon kanalına ihtiyacı var mı hocam? Varsa da TRT payına neden ihtiyaç var? Ben zaten her aldığım üründe KDV, bir adet kutu kolada bile ÖTV ödemiyor muyum? Bir cep telefonu ile TRT'nin ne alakası var? Zaten telefon fiyatı kadar vergi ödüyorum. Üstüne ne TRT imiş!

@hukukçubey, ekstra bir bilgi de ben ekleyeyim: TRT ve doğrudan televizyon izlemiyorum. Evinde televizyon dahi olmayan kesim de var. Onlar ve biz, neden TRT vergisi ödüyoruz?

@hukukçubey, ekstra bir bilgi de ben ekleyeyim: TRT ve doğrudan televizyon izlemiyorum. Evinde televizyon dahi olmayan kesim de var. Onlar ve biz, neden TRT vergisi ödüyoruz?

TRT vergisini savunmuyorum ama saçma bir düşünce bu. Ben de Van'da yaşamıyorum ama verdiğim vergilerin bir kısmı ile belki de Van'daki bilmem ne mahallesine çocuk parkı yapıldı.

@AGI, adı üstünde vergi. Vergi bunun için toplanıyor da evinde televizyon bile olmayan adamdan, TRT vergisi alınmasının hiç mantığı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı