elon_muskk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 1.981 Çözümler 7 28 Mayıs 2023 #1 O kadar söylendi aday olma diye, koltuk sevdası yüzünden seçimi de kaybetti. YAZIKLAR OLSUN!
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Mayıs 2023 #3 Başka aday mı vardı?
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Mayıs 2023 #4 elon_muskk dedi: O kadar söylendi aday olma diye, koltuk sevdası yüzünden seçimi de kaybetti. YAZIKLAR OLSUN! Genişletmek için tıkla... Anayasayı çiğneyip seçime katılan adamı değil, halkı değil, kemali linçleyeceksin Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2023
elon_muskk dedi: O kadar söylendi aday olma diye, koltuk sevdası yüzünden seçimi de kaybetti. YAZIKLAR OLSUN! Genişletmek için tıkla... Anayasayı çiğneyip seçime katılan adamı değil, halkı değil, kemali linçleyeceksin
toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.937 Makaleler 5 Çözümler 17 28 Mayıs 2023 #5 benibanlamayınartık dedi: Başka aday mı vardı? Genişletmek için tıkla... Doğru, diğer kişiler adaylık istemedi, en fazla isternirse olurum dediler, o da yetmiyor. Adamları zorla aday yapamazlar.
benibanlamayınartık dedi: Başka aday mı vardı? Genişletmek için tıkla... Doğru, diğer kişiler adaylık istemedi, en fazla isternirse olurum dediler, o da yetmiyor. Adamları zorla aday yapamazlar.
Meymen1907 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 769 Çözümler 1 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu 28 Mayıs 2023 #6 toomanynights dedi: Doğru, diğer kişiler adaylık istemedi, en fazla isternirse olurum dediler, o da yetmiyor. Adamları zorla aday yapamazlar. Genişletmek için tıkla... Meral hanım demişti zaten.
toomanynights dedi: Doğru, diğer kişiler adaylık istemedi, en fazla isternirse olurum dediler, o da yetmiyor. Adamları zorla aday yapamazlar. Genişletmek için tıkla... Meral hanım demişti zaten.
Anydactly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 1.049 Çözümler 1 28 Mayıs 2023 #7 lenols dedi: En çok ümit Özdağa üzüldüm Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lenols dedi: En çok ümit Özdağa üzüldüm Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GUNCEL DRIVER ADAM Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.871 Çözümler 14 Yer Hatay 28 Mayıs 2023 #8 Yok.
Yukapian Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.864 Makaleler 3 Çözümler 59 28 Mayıs 2023 #9 Bunu şimdi değil aday olduğu ilk gün söyleyecektiniz.
Meymen1907 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 769 Çözümler 1 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu 28 Mayıs 2023 #10 Yukapian dedi: Bunu şimdi değil aday olduğu ilk gün söyleyecektiniz. Genişletmek için tıkla... Aday olmasını isteyen CHP'li var mıydı bilmiyorum.
Yukapian dedi: Bunu şimdi değil aday olduğu ilk gün söyleyecektiniz. Genişletmek için tıkla... Aday olmasını isteyen CHP'li var mıydı bilmiyorum.