Kemal Kılıçdaroğlu İSTİFA!

En çok Ümit Özdağ'a üzüldüm.
Ümit Özdağ aynı dışkının laciverti. Sinan Oğan nasıl AKP'ye döndüyse, Ümit Özdağ'da aynısını yaptı.

Anayasayı çiğneyip seçime katılan adamı değil, halkı değil, kemali linçleyeceksin :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Halk Ekrem İmamoğlu'nu ve Mansur Yavaş'ı da iyi hatırlamayacak. Hadi Ekrem İmamoğlu'nun siyasi yasak engeli vardı, Mansur Yavaş'ın hiçbir engeli olmamasına rağmen aday olmadı ve seçimi kaptırdık. Gerçekten yazıklar olsun, başka bir şey demiyorum. Kemal Kılıçdaroğlu artık istifa etmeli.

Bir belediye başkanının CB adayı olabilmesi için görevinden istifa etmesi gerekiyor.

Diktatörlüklerde seçimler hile ya da yalandır. En son ki Belarus veya Macaristan örneğine bakınız.
Devletin tüm kurumlarını, yargıyı ele geçirmiş, devletin sahibi olmuş kişiyi seçimle deviremezsiniz.

Azerbaycan ve Rusya'nın seçimlere müdahelesi iddiaları var.

Halkın hala çoğunluğu malum'a oy vermekte, yurt dışı oylarının çoğunluğu da malum, mülteciler de aynı şekilde.

Bu gibi şeylerden sonra hala muhalefet adayını suçlamak ta ne bileyim.

Halk Ekrem İmamoğlu'nu ve Mansur Yavaş'ı da iyi hatırlamayacak. Hadi Ekrem İmamoğlu'nun siyasi yasak engeli vardı, Mansur Yavaş'ın hiçbir engeli olmamasına rağmen aday olmadı ve seçimi kaptırdık. Gerçekten yazıklar olsun, başka bir şey demiyorum. Kemal Kılıçdaroğlu artık istifa etmeli.
Hocam yanlış anlama ama Mansur Yavaş aday olsa kürtler oy vermez diyordunuz. Bence bu halkın yarısı Tayyibi affedersiniz ama ilah gibi gördüğü için kaybettik.

Ah abi🥺

@Erenbeys61 bir ara onu dediğimi kabul ediyorum fakat o zamanla günümüz arasında çok fark vardı. MHP'den gelme birisinin Kürtlerden oy alması çok zordu fakat hiç değilse Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığından iyiydi. Yanlış mı düşünüyorum?

@NOOB_SAİBOT bir ara onu dediğimi kabul ediyorum fakat o zamanla günümüz arasında çok fark vardı. MHP'den gelme birisinin Kürtlerden oy alması çok zordu fakat hiç değilse Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığından iyiydi. Yanlış mı düşünüyorum?
Haklısınız hocam. Kürtler adam satmaz. Mansur'a kesinlikle oy verirlerdi. Milliyetçiler ve ülkücülerden de oy toplardık kazanırdık. Geleceğimiz vahim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı