Kemal Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığını kaldırma fezlekesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Agam memleketinize gidin vallahi parası neyse vereceğim gidin sadece.

TBMM'ye git orada Egemen'lik kayıtsız şartsız millettindir yazar. Meclisin kararı, yetki alanı ile derdin varsa Türk milletiyle, anayasayla, demokrat düzenle, Atatürk'le derdin vardır.
Diyorimki meclis oylamayı yapıyor karar oradan çıkıyor gülüyorsun. Komik mi bu, yoksa devlet düzeninin nasıl işlediğinden haberin mi yok?

Şimdi bu yazdığından benim hakkımda hükümet yanlısı olduğumu düşündüğünü varsayıyorum. Başka bir anlam çıkmıyor çünkü.

@Yusuf Koçoğlu agam memleketine gider misin deyince yazdığımı meclise kadar nasıl bağladın?

Seni hangi konuda görsem hükümet yanlısı gibisin.

Çocuk değiliz hocam birbirimizi kandırmayalım. Dediğinizin anlamını biliyoruz ikimizde.

Artık alıştım bana bir tarafın yanlısı denmesine fetöcüde oldum hükümet yalakasıda oldum. Sağcı solcu herkes işine geleni bana takıyor.
Buradaki insanlar genel olarak sol akımda oldukları için çok takışıyoruz ve hükümete yanlı gibi gözlüyorum. Sağ akımın baskın olduğu bir yer olsa -Instagram gibi- orada da sağcılarla takışırım. Keza bu oluyorda. Eleştiri yapmıyorda değilim ama yapınca buradakilerden bir farkım kalmıyor yanlış olan fikirlerede katılmış oluyor en azından öyle düşünüyorum.

Burada eleştiri yaptığım noktalar var sadece örnek bu. Böyle olan birçok mesajım var. Dediklerim insanların hoşuna gitmiyor. Haliyle düşman belliyorlar.

Bu konu hakkınea açıkçası k. K içeri girse bir zerre üzülmem. Atatürk'ün partisine kene gibi yapıştı. Adam gibi muhalefet etse iktidarda bu kadar gevşek olmayacak.

Velhasıl kelam benim tarafım 'sağ ve sola karşı olan taraf'.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…