Kemove K68 alınır mı?

Bütçe
1500
Makaleler
21
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Web Yazılım
Merhaba arkadaşlar,

BlackWidow V3 kullanmaktayım, kendim yazılımcı olduğum için haliyle bu klavye aşırı sesli gelmekte. O yüzden yanına ek bir klavye alacağım.

Bluetooth ve olmuşken mekanik bir klavye arayışım sonucunda Kemove K68 Brown buldum. Ayrıca sanıyorum bir tık üstü K61 de var.

Bana gereken sessiz olması, compact ve mekanik olması ayrıca 1000-1500 civarı olması gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim.

@550519

Attıgınız klavye hakkında bilgim yok fakat bunu önerebilirim.

Veya set olarak alabilirsiniz de:

Attıgınız klavye hakkında bilgim yok fakat bunu önerebilirim.

Veya set olarak alabilirsiniz de:
Hocam mavi switch, ben zaten sesten kaçıyorum. :D

Hocam mavi switch, ben zaten sesten kaçıyorum. :D
Kusura bakmayın.
Veya stok gelince:

Rica ederim. K628 Pro modeli vardı aynısı ama %65 modeli. Stoğu geçenlerde bitti. Belki gelir. Kendim de bunlara bakıyorum 3 modlu.
Numpad tuşları da var açıkçası kodlama yaparken kullanıyorum bu tuşları. Şu Kemove ilgimi çekti ama hem ince oluşu hem de brown olmasıyla. Bakalım klavye üstadları ne diyecekler.

Numpad tuşları da var açıkçası kodlama yaparken kullanıyorum bu tuşları. Şu Kemove ilgimi çekti ama hem ince oluşu hem de brown olmasıyla. Bakalım klavye üstadları ne diyecekler.
Ben numpad kullanmadığımdan büyük versiyonu hoşuma gitmiyor. Kemove kağıt üstünde iyi ama hoşlandığım bir klavye değil. @550519 hocam bir kaç gündür yok. Maalesef bu bütçede bile iyi klavye kalmadı. Akko klavyelere bakar mısın? Switch olarak kaliteli.

Ben numpad kullanmadığımdan büyük versiyonu hoşuma gitmiyor. Kemove kağıt üstünde iyi ama hoşlandığım bir klavye değil. @550519 hocam bir kaç gündür yok. Maalesef bu bütçede bile iyi klavye kalmadı. Akko klavyelere bakar mısın? Switch olarak kaliteli.

Tam da buna bakıyordum. Akko’nun kaliteli bir marka olduğunu biliyorum, bunun compact modeli ilgimi çekti.

Pembe Switch hakkında bilgim yok, ses seviyesini biliyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı