Kemove SnowFox 61 Nasıldır?

Anne Pro 2 almayıp Akko 3061 alması biraz saçma olur bence. Kemove'nin Anne Pro 2'den en büyük üstünlüğü hotswap olması, Akko 3061 hotswap değil.
Zaten hotswapabble demedim 3061 için, alternatif sadece.

3061'in görüntüsü daha hoş, daha fazla anahtar türü mevcut (Anne Pro 2 Cherry MX olanları saymıyorum, bütçe üstü) ve bence sayıların, harflerin fontu daha iyi.
 
Son düzenleme:
SnowFox 61, Anne Pro 2 den kat ve kat daha iyi bir model.
Ben de Anne Pro 2 'yi çok düşündüm, sırf çok bilindik ve herkes alıyor diye ancak SnowFox 61 'i görünce fikrim direk değişti. Tek sıkıntım Cherry MX switch alamamak. Ama hotswap olması ileriye dönük çok güzel bir seçenek. Switchleri yağlamayı da düşünüyorum. Hotswap olması bu bakımdan da çok işime yarıyor.

Hotswap olan ve stock olarak Cherry MX gelen bir model SnowFox 'a rakip olabilir. Böyle bir model var mı?
Cherry MX olmaması sorun yaratmaz. Anne Pro 2'den daha iyidir. Alternatifleri de mevcut.

Geek, hotswap mi acaba? Ve optik switchleri lubelayabilir miyim? Optik switchler ile iligli pek bilgim yok.
 
Niye israrla cherry mx? Zaten hotswappable klavye aliyorsun, istedigin her switchi takabileceksin. Cok daha iyi secenekler var her kategoride cherry mx switchlere kiyasla.
 
Niye israrla cherry mx? Zaten hotswappable klavye aliyorsun, istedigin her switchi takabileceksin. Cok daha iyi secenekler var her kategoride cherry mx switchlere kiyasla.
Global kalite standardı Cherry MX. Bu yüzden stok halde Cherry MX Black istiyorum ancak böyle bir model bulamadım (var ise de bütçemi çok aşıyor.). Ben de şu anda alabileceğim hotswap klavye bakıyorum ileride değişim yapabilmek için.

Alternatif önerin var mı Kemove SnowFox 61'e?
 
Global kalite standardi falan degil cherry mx, onu bi cikaralim aradan bastan. Her kategoride daha iyi alternatifler var. Ama Cherry MX Black en azindan iyilerden biri, brown gibi vs degil.

Switchler uzerinde olmak zorunda degil alacagin klavyede. MX blackleri ayrica alip takabilirsin kendin sonradan da.

Kemove, Gamakay, Womier, Geek Customized gibi markalardan hosuna giden biri olabilir.

Biraz daha kendin modlamak istersen aliexpressten BM65 / YC66 gibi kitler olabilir.

Bir diger alternatif de Glorious GMMK compact yada TKL olabilir belki.
 
İleride MX Black 'e geçme amacı ile alacağım klavyeyi. Bu yüzden tercihim hotswap.

Modlama bakımında o kadar (kit alıp kuracak kadar) detaya inmek istemiyorum. Glorious isterdim ancak bütçemi çok aşıyor.

Switch konusunda brown galiba genel olarak iki şeyin birleşimi olan bir switch olduğu için arada kalmış biraz. Alırsam Kemove için red switch düşünüyorum. Gateronun red switchleri nasıl bir bilgin var mı?
 
Black vs red farki spring daha sert olmasi sadece. Basim ve algilama mesafeleri ayni. İkisi de linear switch.
Anladım, teşekkürler.


Şuan Keychron K6 ve Kemove Snowfox 61 arasındayım. Yakın olduğum taraf Kemove. 800 TL fiyat bandında bunlara rakip olacak başka da bir alternatif yok galiba.
 

Geri
Yukarı