Hangi ayar? AMD'de yazan ismi yazar mısınız?Radeon ayarlarında keskinlik ayarını açtın mı ?Sharpness veya türkçesiyle keskinlik ayarlarını kapatmak yarar sağlayabilir.
Hocam ''Oyun'' sekmesinde ''Tüm grafikler'' kısmında ''Standart'' olan ayar mı seçili?Hangi ayar? AMD'de yazan ismi yazar mısınız?
Evet,en son sürümdeyim.Standart değil custom'da oynuyorumYakın zamanda ekran kartı sürücünüzü yükselttiniz mi? 20.11.2 optional WHQL olan sürücüyü kullanıyorsunuz. DDU ile ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldırıp 20.9.1 olan sürümü kurabilir misiniz? Ayrıca Radeon programınızda standart ayarları mı kullanıyorsunuz?
Hayır,bazı ayarlar farklı ama standart'ta iken de aynı.Hocam ''Oyun'' sekmesinde ''Tüm grafikler'' kısmında ''Standart'' olan ayar mı seçili?
Standart ayarlarda iken de denedim maalesef durum aynı.Kaç kere format attım DDU ile sülüp yeniden yükledim ekran kartını.Yok,olmuyor bir değişiklik.Hocam bu Custom ayarlarıyla ilgili olabileceğini düşünüyorum. Genelde bu ayarlar oyunları olumsuz yönde etkiliyor. Standart olan ayarda kullanmanızı öneririm.
Bir de siz hangi ayarları kullanıyorsunuz?Bana radeon ayarlarınızı atar mısınız?Standart ayarlarda iken de denedim maalesef durum aynı.Kaç kere format attım DDU ile sülüp yeniden yükledim ekran kartını.Yok,olmuyor bir değişiklik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.