Merhabalar dostlarım. Genellikle bu forumda olmasa da başka forumlarda aktifim ve sürekli teknoloji ile alakalı konular yazıyorum. Birkaç gündür aklımda bu fikir var. Sizce Blog açmalı mıyım?
Hala araştırıyorum ve sizin de fikrinizi sormak istedim.
Bence de blog devri bitti. Fakat güncel ya da işe yarayan konuları girerek (Örn: xxx.exe hatası nasıl düzeltilir? Dolar düşer mi? RTX590 ne zaman gelir, Türkiye fiyatı ne kadar olur? vs.) Google aramalarda üstlere çıkarak çok tıklanabilirsin.
Merhabalar dostlarım. Genellikle bu forumda olmasa da başka forumlarda aktifim ve sürekli teknoloji ile alakalı konular yazıyorum. Birkaç gündür aklımda bu fikir var. Sizce Blog açmalı mıyım?
Hala araştırıyorum ve sizin de fikrinizi sormak istedim.
Blog açarak 20 kişiye ulaşacaksanız, Youtube ile 20.000 kişiye ulaşırsınız. Blog'a adam bir kere girer, iki kere girer ama Youtube'da abone olursa size sürekli takip eder. Youtube'a zaten girecek sizin içeriğinizi takip etmek için ekstra efor sarfetmesine gerek kalmaz.
Acmalisin blog dedigin günlük gibi bir sey ve cok eglenceli. Hem kelime hazinen ve hitabet yetenegin gelisir.
Benim yaklasik 10 senedir Blogger'da kisisel blogum var hemen hemen her gün yazarim, resim eklerim vs. ayrica Tumblr'da resim agirlikli bir blogum var imzamda mevcut
Bence de blog devri bitti. Fakat güncel ya da işe yarayan konuları girerek (Örn: xxx.exe hatası nasıl düzeltilir? Dolar düşer mi? RTX590 ne zaman gelir, Türkiye fiyatı ne kadar olur? vs.) Google aramalarda üstlere çıkarak çok tıklanabilirsin.
Bence de blog devri bitti. Fakat güncel ya da işe yarayan konuları girerek (Örn. xxx.exe hatası nasıl düzeltilir? Dolar düşer mi? RTX590 ne zaman gelir, Türkiye fiyatı ne kadar olur? vs.) Google aramalarda üstlere çıkarak çok tıklanabilirsin.