- Makaleler
- 10
Unreal engine ile yaparsanız çok hoş olur.
3D yapabilir miyim bilmiyorum, deneyeceğim. Olmazsa 2DUnreal engine ile yaparsanız çok hoş olur.
2 d biraz kötü olur gibi. Unreal engine yaparsanız grafikleri çok hoş oluyor.3D yapabilir miyim bilmiyorum, deneyeceğim. Olmazsa 2D.
2 d biraz kötü olur gibi. Unreal engine yaparsanız grafikleri çok hoş oluyor.
Yapacağın en önemli şey o Evren'in kurallarını belirlemek olmalı.
Hocam James Dashner'ın Labirent serisine benzer bir evren yaratabilirsiniz. Ama anlamak için 5 kitabın tamamını da okumanız gerek. Olaylar çok iyi. Spoiler olur mu bilmiyorum ama Güneş patlamaları Dünya'yı yakıyor, ardından devlet nüfus artışını engellemek için bir salgın çıkarıyor, ama bu salgın da kontrolden çıkıyor, ama Bağışık denen insanlar bu salgına yakalanmıyorlar. Devlet de tüm bağışıkları topluyor ve beyinlerini incelemek için onlara birer çip yerleştirip çok zorlu ve ölümcül deneylere maruz bırakıyorlar. Tabi benim anlattığımla her şeyi anlayamazsınız, 5 kitaplık bir evreni üstünkörü anlattım sadece. Kitap en başta sıkıcı ve çocuklara yönelik gelse de, bir yerden sonra vahşeti hissediyorsunuz. Böyle bir evren yaratırsanız yakından ilgilenirim.
O zaman mızraklarla tehdit ederek deney yaparlar hocamHocam orta-çağ temalı bir evran yaratmak istiyorum. Çipler mipler gerek yok bence. Teşekkürler yorumunuz için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.