Yaratmak Kelimesi

• Konuyu başlatan pusat57
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 6.325
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki öyle. Adını unuttum ama ateist bir adam vardı. Hatta ateistlerin başı. Ateistler için yazı yazıyordu Allah yoktur v.s. Adam doğayı araştırıyordu. En basit insan hücresini araştırmış. Yıllarca araştırdıktan sonra. Ateistlere bir mesaj yazmış. Makale gibi sadece bir sözünü hatırlıyorum. ''Allah'ım sana inanmadığım için beni affet''.

Unutma ki Miraçta Peygamber Efendimize bir ara 5 vakit değil de 50 vakit namazı farz kılıyordu Rabbimiz. Ayrıca katı kural demek kötü bir şey değildir. Burada cefa çek ki ahirette sefanı sür. ;)
Olabilir, yine de İslam için katı kuralları var demen hiç hoş değil. Senin için kötü bir şey değildir ama benim gibiler rahatsız olabilir.

Konu açılışı itibariyle tartışmaya sürüklenmeye o kadar müsait ki bu konuyu açarken bunu hesaba katmanız gerekiyordu.

Olabilir, yine de İslam için katı kuralları var demen hiç hoş değil. Senin için kötü bir şey değildir ama benim gibiler rahatsız olabilir.
@albaywolf Sözcük görünüş olarak kötü manadaymış gibi gelebilir. Ama katı kurallar düzene sokmak, düzensizliği önlemek amacıylas vardır. Bu forumunda oldukça katı kuralları var. Bunu herkes biliyor. İnsanlar birbirlerine hakaret edemiyor. Ama çok harika bir düzen var. Bunun sebebi de katı kurallardır. Kulağa geldiği gibi anlıyorsunuz. ;)

Başlık açıldığından beri takipteyim. Düşüncelerine saygım var ama başkasının attığı yoruma karışmak ve kötü anlamda eleştirmek de nedir?

Konu açılışı itibariyle tartışmaya sürüklenmeye o kadar müsait ki bu konuyu açarken bunu hesaba katmanız gerekiyordu.
Konu tartışmaya dönmesin diye bilgilendirme yapmayalım mı? Ama bu kadar ileri gideceğini tahmin etmemiştim doğrusu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı