Öyle fakat izlenmeleri düşük gibi. Bot gibi geldi sanki biraz. Neyse, destek olması bile yeter![]()
Hocam hiçbiri bot değil
Öyle fakat izlenmeleri düşük gibi. Bot gibi geldi sanki biraz. Neyse, destek olması bile yeter![]()
Pardon, sileyim.Günaydın dostum. Söyledik 1 saat önce. Fakat linki kaldır. Ayıp etme konu sahibine.
Asıl ben teşekkür ederim, tüm destekleriniz için...Katılıyorum. Çok teşekkür ederiz bu oyun için. Emeğinizin karşılığını en güzel şekilde almanız dileğiyle...
Yok sıkıntı değil, buradaki kimsenin oradan indireceğini düşünmüyorumGünaydın dostum. Söyledik 1 saat önce. Fakat linki kaldır. Ayıp etme konu sahibine.
O sadece proje dosyaları dostum.Hocam merak ettiğim bir şey var, hayırlı olsun bu arada. 58 GB böyle bir oyuna çok fazla değil mi? Sadece topu delikten geçirmeye çalışmıyor muyuz? Yanlış anlamanızı istemem sadece merak ettim.
@yigidyum
Düzenleme: 900 küsür MB imiş.
Ben de merak ediyorum hocam. Net servetiniz nedir?Hocam ne kadar kazandınız oyundun bu zamana kadar?
Steam Play'den Proton Experimental'i aktifleştirdim. Proton sayfasına başarabilirsem rapor oluşturacağım.Ohh, Linux'ta da çalışmasına çok sevindim. Nasıl yaptın tam olarak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.