Kendi Tasarladığım Arka Planlar

Tasarım olarak güzel. Ancak bu kadar siyah tonlu masaüstü resmi gözlere iyi gelmez. Tavsiyem yeşilin tonlarını kullanmanız. Yeşil renk gözleri dinlendirir.

Fikrinize saygı duyarım ancak bilgisayar ile tanıştığımdan beri hep bu şekilde siyah veya karanlık tonlarda arka planlar kullandım, aynı şey telefonum içinde geçerli. Aynı zamanda masaüstündeki simgelerin arkasında siyah fon harici herhangi bir resim olunca bana çok çirkin ve karışık gözüküyor. Arka planları yapmamın amacı da en başta kendim kullanmam olduğu için bu şekilde karanlık hepsi. Yinede yapıcı eleştiriniz için çok teşekkürler. :)

Tasarım olarak güzel. Ancak bu kadar siyah tonlu masaüstü resmi gözlere iyi gelmez. Tavsiyem yeşilin tonlarını kullanmanız. Yeşil renk gözleri dinlendirir.
Ben masaüstü arkaplanını koyu renkleri tercih etmezsem rahat edemem. Mesela siyah gibi... Genelde de siyah kullanırım ama yeşil renk açıkçası gözlerimi siyahtan daha çok yorar bence.

Aynen bende mavi diye biliyordum, uykuyu getiren, sakinlik veren, gözü dinlendiren. Yeşil enerjiydi yanlış hatırlamıyorsam. :)

Çok güzel olmuş. Bende de Photoshop bilgisi olsaydı ben de yapardım ama öğrenene kadar sizden arka plan kullanacağım. :)

Güle güle kullanın. :)

Hocam eğer müsait vaktiniz var ise 2. arkaplan resminin 1024*768 hali varsa gönderebilirmisiniz ?

Güle güle kullanın. :)
Başlıksız-1.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı