Kendi yaptığım ahşap HTPC kasa

Sağolun arkadaşlar.

Kutuyu kendim yaptım. Ancak uygun boyutta hazır bulursanız oda olur, ben hesaplarıma göre bulamadım hazır. Bu boyutu da daha küçük yapacaktım sadece anakart boyutunda montajı üst üste yapacaktım ancak sıcaklık faktöründen çekindim biraz geniş yapmaya karar verdim. Bunda bile 70 derece gördüm :)
 
Çok şık ve güzel durmuş. Estetik bir bakış açınız var sanırım. :) Fakat donanımların hava aldığına emin olun ve egsoz fanın yeterliliğini ve doğru yerde olduğunu kontrol edin. "Aman canıııım. Ne olacak?" Demeyin. Belki demiyorum, kesinlikle donanımlarınız uzun vade de zarar görecektir.
 
Süper olmuş kasaya pek fazla benzemiyor ama güzel yani bende böyle bir şey yapabilirim . Ama ahşap ısı çeker marangozluk bölümünde okuyan arkadaşım vardı ona söyledim de böyle bir şey dedi.
 
Son düzenleme:
Kutunun ön tarafı kariç, sağ sol ve alt tarafına fan yuvaları açıp sessiz 4 5 tane fan ile hava akışınını sağlayabilirsen donanım ömrünü uzatmış olursun. Ayrıca mdf nin mm sini azaltarakta sıcaklıklığı düşürebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı