Tam yangın çıkartmalık dostum. Elektrikle şaka olmaz.Eki Görüntüle 1770671
Ampul takmak için böyle bir duy'a benzer birşey yaptım. Fişe takıp, ampulu içine soktuğum zaman çarpılmam demi? Yada kaçak akım rölesinin atması gibi bir durum olabilir mi?
Hangi duy'u alıyım? Hatırladığım kadarıyla e57 diye bie duy vardi onu almammı gerek?Çalışır ama ne kadar sağlıklı olduğu tartışılmaz bile çok tehlikeli bir durum. Hocam alın elektrikçiden 15 TL'ye duy.
Hocam 3-5 volt geçmeyecekse siz şaka mısınız? Sakın yapmayın böyle bir şey.Eki Görüntüle 1770671
Ampul takmak için böyle bir duy'a benzer birşey yaptım. Fişe takıp, ampulu içine soktuğum zaman çarpılmam demi? Yada kaçak akım rölesinin atması gibi bir durum olabilir mi?
E57 miydi e27 miydi neydi öyle bir şeydi.Çalışır ama ne kadar sağlıklı olduğu tartışılmaz bile çok tehlikeli bir durum. Hocam alın elektrikçiden 15 TL'ye duy.
Dostum kaç yaşındasın bilmiyorum ama genç bir kardeşimsin anladığım kadarıyla. Sen elektrikle oynama. Şakaya gelmez tüm evi yakıverirsin. Ev, mal, mülk neysede birinin canına zarar gelir demedi deme.O iki delikten iki tane kablo soktum. Alttakine faz, üstteki ne nötr'ü yapıştırdım.
Hangi Duy'u alayım? Hatırladığım kadarıyla E57 diye bie duy vardi onu almammı gerek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.