Kendimden nefret ediyorum

Kendimle barışık değilim. Aynaya baktığım zaman direkt oradan gitmek istiyorum, kalabalıkta insanlardan utanıyorum sanki suç işlemiş gibi fakültede utanıyorum ve bazen gitmiyorum. Okulum da uzadı ve bu yüzden kendime güvenim asla yok, boyum kısa ve kilom fazla. Özgüvenim, çevrem yok. Kız arkadaş falan zaten yok, tek vakit geçirdiğim şey telefonum veya kitaplar. Sosyal çevrem yok, ezik damgası yiyorum. Lise aynı, üniversite aynı, artık ölümden de korkmuyorum belki kurtuluş. İnsanlar arkadaşları ile el ele geziyor ve ben bir şey yapmak istemiyorum, yemeği bile yalnız yiyorum. Konuştuğum kimse yok. Ne yapmalıyım? Yaş 21.
Profil fotoğrafındaki adama bak. Ne kadar neşeli biri hemde kilolu olmasına rağmen. Yağ yakmayı dene. Arkadaşlarınla takılmak zorunda değilsin. Zaten insanların çoğu karaktersiz olduğu için bende arkadaş çevremi bıraktım. Boşver hobi bul kendine.

Hepsinin çözümü var azar azar yaparak başlayabilirsin.
1.Günde 2-3 kere diş fırçala tabi o sırada alkol içermeyen gargarada kıllanabilirsin.
2.Günlük duş al ya da gün aşırı temiz ol.
3.Saçını her gün tara düzenli olarak berbere git.
4.Koltuk altı,penis,testis ve vücuttaki kıllar düzenli olarak kes.
5.Yüzünü her gün sabah uyandığımda ve yatmadan önce yiz yıkama jeli/köpüğü ile yıka.
6.Sabahları evden çıkmadan güneş kremi kullan.
7.Yatmadan önce yüzünü yıkadıktan sonra nemlendirci sür.(Eğer cildinden rahatsız isen lekelerin varsa her şeyin çözümü var serumlar,c vitaminleri.kimyasal asitler)
8.Haftalık olarak peeling yap.
Extra vücut içinde nemlendirci kullan yüz ile vücut apayrı yapılarda birbirine uymayabilir nemlendirci kol vs yüze göre daha kalın,kuru,yağlı olabiliyor.
8.Spora yazılmalısın.
9.Yediklerine dikkat et.
10.Bir hobi edin.
Yavaş yavaş kendini sevmeye başlarsın.

Ne yapmak istiyorsanız bir anda kalkın ve düşünmeden yapın, tipinizi, utangaçlığınızı düşünmeyin. Bir anda. İleri de yapmadığınıza daha çok pişman olacaksınız.

Ne yapmak istiyorsanız bir anda kalkın ve düşünmeden yapın, tipinizi, utangaçlığınızı düşünmeyin. Bir anda. İleri de yapmadığınıza daha çok pişman olacaksınız.
İnsanların düşündükleri önemli değil. Sen kendini ne hissediyorsan osun. Babanın memleketi senin memleketin değil. Sen kendini nereye ait hissediyorsan, nerede rahat ediyorsan ora senin memleketin. hayatın diğer alanlarıda böyle.

Bende öyleyim ancak hiçbir zaman kendimden nefret etmedim hepi topu 2 arkadaşım var ama her ortamda takılacak birkaç geçici arkadaş bulurum. Yemege giderim vakit geçer ve biter yani sana bağlı kendini sosyal gruplara ve üniversitedeki gruplara dahil et insanlarla tanış. Millet senin ayağına gelmeyecek yani. Sıkma canını git ve kendine arkadaş bul.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı