Kendimden nefret ediyorum

Değil! Attığım gitar başlangıç seviyesi bir gitar. Sağlam gitarlar 1200 TL'den başlıyor. Ayrıca asgari ücretli bir aile bu gitarı sırf hobi edinmek için çocuğuna alamaz. Büyük ihtimalle sen zengin aile çocuğusun bu yüzden ucuz diyorsun.
Evet başlangıç için biliyorum bende gitar çalıyorum tek başına yaşıyormuş arkadaş galiba o yüzden ona pahalı ve zengin çocuğu olduğu mu nereden çıkardın ucuz dedim diye? :D

ahhaha ulan dert ettiğin şeye bak 17 yaşındasın daha 1.65 olcan tabi 1.80 mi olcaksın , 24 yaşına kadar uzuyorsun , zayıflık da tombiş olmaktan iyidir boşver :D

Kafayı yemek üzereyim. Ne giyersem giyeyim hiçbir şey yakışmıyor zayıfım boyum kısa ve kendimden nefret etmeye başladım. Reelde sevgilim olmadı halbuki konuşmasını iyi bilirim ama günümüz insanları dış görünüş meraklısı olduğu için artık bu klişe oldu. Ne yapabilirim?
Yaş 17.
Boy 1.65
İlyas Salman'ı düşün. Adam çirkinin kralı ama bir Yeşilçam yıldızı olmayı başarmış. Senin de ondan hiç bir eksiğin yok.

Ne giyersem giyeyim hiçbir şey yakışmıyor.

Öyle düşünmenize neden olacak şeyleri kendinizden uzaklaştırın. Başkasının lafıyla değil paşa gönlünüz nasıl isterse öyle giyinin.

Reelde sevgilim olmadı.

Türkiye cumhuriyeti şartlarında mümkündür. Yol uzun kendini derbeder etmeye gerek yok. (benim de yok şu an)

Konuşmasını iyi bilirim ama günümüz insanları dış görünüş meraklısı olduğu için artık bu klişe oldu.

Onlar kendilerini dev aynasında gördüğü için normaldir. Seviye statü karşılaştırması yapmadan doğal davranın. Kul yapısı değilsiniz Allah'ın vermiş olduğu yapıdasınız. Kendinizi daha belirgin göstermek istiyorsanız güncel komedi değil de hafif kelime şakalarıyla veya belli başlı konularda bilgiliyseniz öyle öne atılın derim. (ne 22 yaşındaki kalıplı bazı ayıları gördüm içinde 14 yaşında ergen kafası var ne 14 yaşında gördüm 22 yaşındaki saygınlık, aklını kullanabilirlik desen var)

Yaş 17.
Boy 1.65

Bu konuda da dert etmeyin. Boy iki gün içerisinde uzamaz. Bende 20 yaşındayım ve boyum 1.66. Kısayız diye adımız cüce olmuyor ya. Günlük aktivite olarak yürüyüş ve spor yapmanız güzel olur. Kısaca kendinize zaman ayırın. (ben biraz eringecim spor yaparken kendimden geçiyorum da yürüşte rahat en az 5 en fazla 1 günde 15 km kadar yürürüm.)

Annem bebekken bıraktı anne sevgisinden mahrum büyüdüm anne sevgisi görmedim çok istedim bir kız arkadaşımın veya sevgilimin olmasını babannem halam amcam falan öldü şuan kimse kalmadı benim bir ailem olsa kafaya pek takmam ama bunlar olmayınca olmuyor içimde bir boşluk var hep umudum var belki biri sever diye ama Malesef kız milleti kendinden kısa çirkin birini sevmez.
Esirgeme yurtlarında mı büyüdünüz tam olarak? Yoksa ilgisiz bir anneniz mi vardı? tam olarak anlamadım. Eğer birşeyler eksikse üstünü kapatana kadar bu kız işlerine girmeyin derim.

18 yaşındayım benim de boyum kısa, tipim iyi ancak saçlar aşırı dökülüyor bi yarım yıla kelim. Psikolojim nasıl mı? Şuan idare; 1 yıl öncesi rezalet, sinirden çekmediğim kılım kalmamıştı. Sorgulama dönemine girince daha çok ümitsizlik ve yalnızlığa gömülüp akşamları sinirden ağlardım. Yakınlaştığım kızlar benden bir zaman sonra uzaklaşıyor, kafa dengi olduğumuzu söyleyen karşı taraf dahi bir zaman sonra görüldü atar oluyor; ilgisiz bırakıyorum geriye dönüş olmuyor. Ancak şuan açıkçası bu işlerin ne kadar zaman kaybı ve boş olduğunu farkettim. Spora başladım üniversite hazırlıklarını ağırlaştırdım, gün boyu ya ders ya spor yaparak kendimi hayata bağlı tutuyorum. Şunun farkındayım ki hiçbir zaman hayal ettiğimiz mutluluğa ulaşamayacağız, sadece ilerleyen yaşlarda umutsuzluğa alışmış olacağız bu sebeple artık kafama dertler takıldığı an şınava otururum, pozitif olmaya gayret ederim.
Kaderimizi kendiniz seçmediniz ancak buna isyan etmek size hiçbir fayda sağlamayacağının farkında olmalısınız, üstüne fazla gitmemelisiniz... Hayata alışmayı öğreneceğiz her zaman mutluluğu hedefleyin, sonrasını koyun gitsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı