Linux Kaymak
Kilopat
Boş ver takma onları yakışıklısın sen 
Evet başlangıç için biliyorum bende gitar çalıyorum tek başına yaşıyormuş arkadaş galiba o yüzden ona pahalı ve zengin çocuğu olduğu mu nereden çıkardın ucuz dedim diye?Değil! Attığım gitar başlangıç seviyesi bir gitar. Sağlam gitarlar 1200 TL'den başlıyor. Ayrıca asgari ücretli bir aile bu gitarı sırf hobi edinmek için çocuğuna alamaz. Büyük ihtimalle sen zengin aile çocuğusun bu yüzden ucuz diyorsun.
İlyas Salman'ı düşün. Adam çirkinin kralı ama bir Yeşilçam yıldızı olmayı başarmış. Senin de ondan hiç bir eksiğin yok.Kafayı yemek üzereyim. Ne giyersem giyeyim hiçbir şey yakışmıyor zayıfım boyum kısa ve kendimden nefret etmeye başladım. Reelde sevgilim olmadı halbuki konuşmasını iyi bilirim ama günümüz insanları dış görünüş meraklısı olduğu için artık bu klişe oldu. Ne yapabilirim?
Yaş 17.
Boy 1.65
Ne giyersem giyeyim hiçbir şey yakışmıyor.
Reelde sevgilim olmadı.
Konuşmasını iyi bilirim ama günümüz insanları dış görünüş meraklısı olduğu için artık bu klişe oldu.
Yaş 17.
Boy 1.65
Esirgeme yurtlarında mı büyüdünüz tam olarak? Yoksa ilgisiz bir anneniz mi vardı? tam olarak anlamadım. Eğer birşeyler eksikse üstünü kapatana kadar bu kız işlerine girmeyin derim.Annem bebekken bıraktı anne sevgisinden mahrum büyüdüm anne sevgisi görmedim çok istedim bir kız arkadaşımın veya sevgilimin olmasını babannem halam amcam falan öldü şuan kimse kalmadı benim bir ailem olsa kafaya pek takmam ama bunlar olmayınca olmuyor içimde bir boşluk var hep umudum var belki biri sever diye ama Malesef kız milleti kendinden kısa çirkin birini sevmez.
Nasıl yani hocam, anlamadım?Yapılacak tek şey var. O da isteğini yapmak, istediğini değil. İşiniz düşünüp durmak değil. Bir sonuca varmak, ki o da harekete geçmek olacaktır eğer ciddi bir sebep yoksa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.