Kendime Ait Bir Odam Yok

1.'si adam sana cevap vermek zorunda değil, bunu oturtalım ilk önce .

2.'si şu alttaki mesajını sana göstermek istiyorum izninle. Biraz düşün, kafa yor anlarsın hemen .
Haklı olduğumu anladım teşekkürler.

Milyonda bir şey denk gelmiş siz hala herkesin öyle olduğunu sanın. Ayrıca abin değil abinin arkadaşı hava atmaya çalışmadığını nereden çıkardın?

Cevap ver.

Aynen eşek şakası yaparım size aslında 200TL alıyorum aylık size de hep çalıntı kartla ısmarlıyordum dedi. Bu arada ban yedirteceksin yeni konu aç!

Şuan durumun nasıl üniversite kazanabildin mi 4.5-5 sene olmuş çok merak ettim cevap verirsen ne mutlu bana.

Benim de yok. Oturma odasında televizyonun yanında 120 cm2 boyunda bir yaşam alanım var. Üstünde 10 yıllık bir bilgisayar. Ama bazı dertler parayla çözülmüyor biliyor musun? Umarım çözümü para olmayan sorunlarla karşılaşmazsın.
Ders çalışmak için kütüphaneye git.

Benim de yoktu ilk okulda kimin odası? Var denildiğinde zorla parmak kaldırdığımı hatırlamak çok üzücüydü

Benim de yok, bilgisayarı kurduğum yer 1 metre kare alan 1 saar oturunca bel fıtığı oluyorum aşırı rahatsız bir şey, mouse alanım 3 cm falan.

Konu eskiymiş, şimdi fark ettim. Allah cezanızı vermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…